Zatoka Skarbów - skrzynka z ...florenami?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika janczurka, 3 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. janczurka

janczurka Stały bywalec

witam serdecznie,
    robiłam zakupy w Zatoce (kupowałam SP), i po kliknięciu w okienko KUP ze skrzyneczki (takiej z rozgwiazdą, nie tej niespodziankowo-itemowej) wyleciały monety, a okienko KUP pozostało aktywne i mogłam dokonac zakupu jeszcze raz (i wówcza się "wyszarzyło")
    Niestety nie jestem pewna ile miałam FL i ile SP więc nie moge sprawdzic, czy to był jakis bonus? Czyżbym zrobiła zakupy "za darmo" ? :)

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

W takiej sytuacji najlepiej napisać do Pomocy Technicznej. Tam zostanie sprawdzone Twoje konto.
    Czy masz jeszcze jakieś pytania?

3. Alairë

Alairë Generał forum

Czasem tak się zdarza, że uzyskuje się szansę na powtórne zakupy.
    Wtedy z tej skrzyni z rozgwiazdą wylatują monety, a opcja kup ponownie pozostaje aktywna i przycisk znowu jest zielony. Nic nie jest za darmo, normalnie odlicza walutę gry, różnica polega tylko na możliwości dodatkowego zakupu, coś na zasadzie bonusu. Sytuacja taka może może powtórzyć się kilkukrotnie, to jest losowość. U mnie np. podczas zakupu itemu skrzynia aktywowała się trzykrotnie dając możliwość ponownego kupna nie tylko zawartości skrzyni niespodzianki - gdzie jak wiadomo kupujemy bez możliwości wyboru, tylko zdajemy się na losowość - lecz również tych 6 artykułów na zrolowanych papierach.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Alairë,bardzo dziękuję za pomoc.

janczurka,jeśli sama nie wiesz ile florenów i SP miałaś na stanie,to tutaj tej zagadki nie wyjaśnimy i tak jak napisała MOD_Salsa, wyjaśnić tę sprawę jest w stanie tylko PT,zatem zapraszam do zgłoszenia i dokładnego opisania sytuacji.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

5. janczurka

janczurka Stały bywalec

...czyli choc bonus nie jest za darmo - to jednak jest:) mozna kupić towar ponownie:)
    dziękuję wszystkim ślicznie za wyjaśnienia, można zamykać:)

6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Skoro wszystko jest już jasne temat pozwolę sobie zamknąć :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.