Zatoka piratow.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ola88888, 25 czerwca 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ola88888

ola88888 Baron forum

Dzien dobry.
    Ja czasami cos kupuje w zatoka piratow.
    Czasami wyskakuja jakies monety male i pirat mowi cos, ze mam szczescie i jakis wyraz, ale go nie rozumiem, jakis trudny, bo google translate nie tlumaczy ani na angielski ani na niderlandzki.
    Nie wiem co to znaczy z tymi malymi pieniazkami.
    Ktos moze wie?
    Szukalam na forum. ale nie daje rady.
    Dziekuje.
    Ola

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj ola88888. "Małe pieniążki" to być może pakiet Sianogroszy ale tego z poziomu forum nie sprawdzę.

Informacje na temat Zatoki piratów i przedmiotów jakie można tam kupić znajdziesz w poradniku: Wyprzedaż w Zatoce Piratów.

Jeśli masz jakieś wątpliwości to zapraszam ze zgłoszeniem do Pomocy technicznej, tam jest możliwość sprawdzenia.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

3. ola88888

ola88888 Baron forum

No ja wiem prosze pani co chce kupic, bo oferty sa do zrozumienia :)
    Jestem ciekawa tylko co to sa te zolte pieniazki wypadujace czasami jak kupie jakas rzecz np. perfumy czy jakas rosline na przecenie.
    Czasami sa one a czasami ich nie ma.
    Ja jestem tylko ciekawa czy dostaje cos gratis, takie extra bonusowe cos, czy to tylko taka mila grafika :)

4. SMOD_Atena

Na forum nie musisz używać zwrotu Pani/Pan, tutaj wszyscy jesteśmy Graczami i mówimy sobie per Ty.

A co tych "monet" to ja dawno już w zatoce nic nie kupowałam ale z tego co pamiętam to jest tylko taka animacja, która pojawia się przy zakupie.

Czy jeszcze w czymś mogę Ci pomóc?

5. kondzio0101339

kondzio0101339 Wyjątkowy talent

miałem to samo ostatnio i chodziło o to, że mogłem ponownie skorzystać z oferty, u mnie było to coś z zielska...kupiłem 100 sztuk, złota skrzynia z rogu się otworzyła, wyleciały te "małe pieniążki" i z oferty mogłem skorzystać jeszcze 2 razy :) mam nadzieję, że coś wyjaśniłem i o to chodziło:music:

zx221 lubi to.
  6. SMOD_Atena

kondzio0101339 dziękuję za pomoc.

Czy Autorka ma jeszcze jakieś pytanie?

kondzio0101339 lubi to.
  7. ola88888

ola88888 Baron forum

Aaaha..no to by jakos pasowalo. Wreszcie wiem po co to jest. Dziekuje :)

To ja juz nie mam pytan. Dziekuje za wyjasnienia.

Post edytowałam i oddzieliłam Twoją wypowiedź od cytatu.
    MOD_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: 25 czerwca 2020
    zx221 i kondzio0101339 lubią to.
  8. MYSZKA2005

MYSZKA2005 Weteran forum

Ola, wydaje mi sie, ze jest to po prostu animacja, ze zabrano z Twojego portfela sianogrosze jako zaplate za zakupiony towar.

9. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

MYSZKA2005 - dziękuję za wyjaśnienie :)

ola88888 - skoro już wszystko jasne, to wątek zamykam i miłego wieczoru życzę :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.