zasobnik

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika jola8264, 25 listopada 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jola8264

jola8264 Koneser forum

Jest problem w zasobniku inwentarza bo jak chcę otworzyć skrzynki to po każdej wszystko cofa się do początku i od nowa muszę szukać skrzynek do otwarcia

Alicjanastka lubi to.
  2. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

U mnie też tak jest i jak ustawiam itemy to też zawsze cofa się do początku, denerwuje to okropnie.....

3. agatawo

agatawo Forumowy żółtodziób

Ja również mam ten sam problem. Poza tym nie można zebrać nic na wysokim poziomie. Pola wyglądają tak jakby były dopiero posiane. Drzew również nie pokazuję, że są do zbioru. Tak nie da się grać.

4. katbit

katbit Naśladowca mistrzów

Niestety u mnie również :cry:

5. -stygmat-

-stygmat- Aktywny autor

Po wejściu w zakładkę (towar konsumpcyjny)wpisać w wyszukiwarkę słowo(skrzynka),powodzenia.

6. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

jola8264, jeśli masz taką możliwość to może póki co wstrzymaj się z otwieraniem skrzynek do godziny 14, kiedy to farma wróci na flash. Ew. pozostaje wyszukiwanie skrzyń po nazwie, jak proponował -stygmat-. Problem, o którym piszesz jest znany i myślę, że w ostatecznej wersji gry zostanie rozwiązany (podobnie jak szereg innych). Pamiętajmy, że Unity wciąż znajduje się w fazie testowej.

Czy masz jeszcze pytania?

7. jola8264

jola8264 Koneser forum

Dziękuję

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Również dziękuję i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.