zarty

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika 6gajowka, 4 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 6gajowka

6gajowka Forumowy żółtodziób

kupilam przed chwila sadzonki na bahame .chcialam je zasadzic i coo??????????okazalo sie ze sa to sadzonki na farme .tak tak wiem ze zaraz napiszecie ze moze sie pomylilam ,otoz nie specjalnie patrzylam jakie sa to sadzonki

tu kupilam sadzonki i wydalam na nie 155 fl ,nie chce drzew na farme .
    nawet jesli oferta by przeskoczyla bo szybko sie zmienialy ,to 3 oferta byla na floreny a nie na drzewka z farmy ,CHCE SPOWROTEM KASE ZEBY KUPIC SADZONKI NA WYSPE>:(>:(>:(

Ostatnie edytowanie: 4 października 2014
  2. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

No najwyraźniej się pomyliłaś... :( Zapraszam do sprawdzenia do Pomocy Technicznej. Czy masz jeszcze jakieś pytania?

3. 6gajowka

no najwyrazniej nie moglam sie pomylic .a co mi pt pomoze ???

4. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Sprawdzi, co rzeczywiście kupiłaś... Przynajmniej to mogą zrobić - bo co ja mogę sprawdzić z poziomu forum? A jeśli kupiłaś sadzonki na farmę, a chciałaś na wyspę, to niestety - ale źle kliknęłaś... :(

5. 6gajowka

nie kliknelam zle ,a co jesli okaze sie ze kliknelam na bahame ,jest mozliwosc zamiany ,zwrotu .

6. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Nie wiem, o to zapytaj Pomoc Techniczną...

7. 6gajowka

jak zwykle nic nie wiecie a w pt siedzicie i tam nagle wszystko wiecie .ok pisze do pt

8. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Forum to forum, a Pomoc Techniczna to Pomoc Techniczna. Żeby coś sprawdzić, musisz napisać do Pomocy Technicznej, z poziomu forum nie można tego zrobić.
    Skoro wyjaśnione, wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.