Zapytanie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika biznesmenka56, 14 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. biznesmenka56

biznesmenka56 Forumowy żółtodziób

Proszę mi napisać ile trzeba zrobić ekspress San Gigantica żeby otrzymać fabryczkę pyłku bo już dałam z kilka i dostaje bzdurne zagrody to skandal przestańcie oszukiwać graczy

biznesmenka56

2. BA_Izolda*

BA_Izolda* Komandor forum

Zagrody pojawiają się losowo. Tak jak w przypadku Tajemniczych stajennych czy sadzonek.

gosiagosia60 lubi to.
  3. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

U mnie trafiła się drugim ładunku.Ale tak jak napisała Izolda,to jest losowość.Możesz nie mieć żadnej i to nie jest oszustwo,bo zasady są jasno określone.Jeśli nie akceptujesz losowości,to nie bierz udziału.Unikniesz rozczarowań.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

foczunia84,dziękuję za pomoc.

biznesmenka56, tak jak zostało to napisane,to jest loteria i pociąg przywozi losowe zagrody i fabryczki.Perfumeria nie jest gwarantowana,możesz zdobyć kilka a równie dobrze możesz nie zdobyć żadnej.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Autorka kolejnych pytań nie zadała wobec tego temat pozwolę sobie zamknąć. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.