zapytanie pakiet mnostwa gwiazd

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika tomek1985, 7 lutego 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. tomek1985

tomek1985 Młodszy ekspert

pajawil mi sie taki pakiet chcialbym dowiedziec sie ile moge miec gwiazd chcac sie dowiedziec nie moge od razu wyskuje płatnosc a nie wiem co sie moze tam znajdowac

2. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

To indywidualny pakiet. Wskazówki jak sprawdzić jego zawartość znajdziesz w >>tym wątku<<. Padło w nim identyczne pytanie.

Czy chcesz jeszcze o cos spytać?

3. tomek1985

tomek1985 Młodszy ekspert

tak tylko po kliknieciu kup nie wyskkuje tylko od razu do kasy a chce przed kupnem wiedziec ile moge miec gwiazdek

4. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

W wątku, który Ci wskazałam SMOD_Atena pokazała jak sprawdzić zawartość pakietu. Przeklejam tutaj część ww. wątku:

"U mnie jest inny pakiet, ale po wejściu do czerwonego koszyka i wpisaniu np. Pakiet powinien u Ciebie pojawić się ten wspomniany a przy nim tak jak i przy innych powinna być litera "i":

Po kliknięciu w tę literę pojawi się opis pakietu.

W analogiczny sposób sprawdź u siebie jego zawartość. Pamiętaj tylko, że trzeba wejść do Galerii handlowej przez ikonkę czerwonego koszyczka (menu po lewej stronie okna gry) i wyszukać ofertę wpisując w okienko wyszukiwarki słowo pakiet (tak jak widać na powyższej grafice).

Czy to rozwiązuje Twój problem?

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Pytań nie ma, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.