zapytanie o pomoc techniczna

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika katbit, 10 grudnia 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. katbit

katbit Naśladowca mistrzów

Proszę mi powiedzieć czy pomoc techniczna robi z nas idiotów? Napisałam prośbę {Bardzo proszę o sprawdzenie czemu na kliencie nie mogę wejść do tej Doliny
    Szarotek (zatrzymuje się na 100% i tylko biegają te owce) a jak jakimś cudem uda
    się wejść to nie mogę nic wyprodukować (chodzi o drzewka).
    Pozdrawiam}, a dostałam taką odpowiedź [ciach] No to się w głowie nie mieści. Wprowadzono coś co nie jest kompatybilne z resztą gry [ciach]. Tak na marginesie mam sprawny i dobrze działający net.
    Pozdrawiam

Ostatnio edytowane przez moderatora: 10 grudnia 2022
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

katbit zamieszczanie oraz omawianie korespondencji z PT jest na forum zabronione, fragment posta w związku z tym usunęłam.
    Zastosuj się proszę do wskazówek, które otrzymałaś z PT, a jeśli to nie rozwiąże Twoich problemów to kontynuuj korespondencję.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

3. katbit

katbit Naśladowca mistrzów

Nie, bo widzę, że szkoda moich słów. Widzę tylko, że powtarza się schemat w takich sytuacjach.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W takim razie temat zamykam. Pozdrawiam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.