Zapytanie o niedozwolone słownictwo

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika blubeti7, 21 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. blubeti7

blubeti7 Forumowy żółtodziób

Gdzie znajdę spis bądź wykaz słów zabronionych na czacie farmeramy?
    Nie mam tu na myśli słów uważanych za obraźliwe lub chamskie tylko "pozostałe".
    Sprawa dotyczy zablokowania dostępu do czatu gry na 1080 minut za słowo [usuwam]
    Nie wiem co w tym słowie jest takiego złego że po wpisaniu go na czacie automatycznie następuje blokada do czatu a samo słowo nawet 1 sekundę nie jest widoczne dla innych
    Na przyszłość chciałbym wiedzieć czy inne słowa też mogą powodować blokadę ale nie wiem jakie to słowa

Post edytuję, usuwam nazwę portalu, którego podawanie jest zabronione na naszym forum zgodnie z poniższym punktem Regulaminu :
    Upominam słownie.
    SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 21 lipca 2015
  2. _kubus1404_

_kubus1404_ Hrabia forum

dlatego że to jest strona na internecie (pewnie nazwe wyciachaja), takiego spisu nie mamy. słowa niezgodne z regulaminem powodują blokadę

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

blubeti7, zapoznaj się proszę z Regulaminem czatu : >>>klik<<< oraz z Regulaminem forum : >>>klik<<<. Wszelkie kwestie czy pytania dotyczące blokad należy kierować do Pomocy Technicznej za pomocą formularza kontaktowego: >>>klik<<<

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie ?

_kubus1404_, dziękuję za pomoc.

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Kolejne pytania się nie pojawiły zatem temat zamykam. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.