zaproszenia

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika carlain21, 30 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Co zrobić, aby sprawdzić jaki stan termometru ma gracz, od którego przyszło zaproszenie?

2. BA_Chris

BA_Chris Guest

Możesz spróbować włączyć pasek z sąsiadami i odnaleźć tego gracza który wysłał Ci zaproszenie, jeśli masz taką możliwość oczywiście. ;)

3. carlain21

Jak to zrobić?

Przecież jak zaakceptuje,a termometr będzie świecił na czerwono,to dopiero mogę po 7 dniach znów szukać kogoś innego:)
    A jak kliknę na czerwone,to gracz zostanie odrzucony,nie znajdzie się w pasku w sąsiadach,tak zrobiłam i nie ma tej osoby:)

Ostatnie edytowanie: 30 października 2014
  4. eewunia67

eewunia67 Ambasador forum

Stan termometru możemy zobaczyć tylko u naszych sąsiadów,u potencjalnych kandydatów nie zobaczysz,nie ma mozliwości ;)

5. BA_Chris

BA_Chris Guest

Innego sposobu niestety nie znam, na szczęście potencjalni sąsiedzi którzy świecili by się na czerwono chyba nigdy mi się nie trafili. :)

6. carlain21

Nie wiem,jak to się działo,ale czasem w pasku był gracz, którego nick był za "mgłą" i było widać, wtedy można było dopiero zdecydować czy chcesz tą osobę za sąsiada:)

A jak kliknę na krzyżyk(zamknij okienko) to jak to zostanie uznane?

7. eewunia67

Taki sąsiad "za mgłą" był wtedy,kiedy Ty wysłałaś mu zaproszenie,a on jeszcze go nie przyjął ;)
    A jak zamkniesz okienko,to tak jakbyś odrzuciła zaproszenie,tak mi się wydaje,chociaż na 100 % nie jestem pewna :sleepy:

8. carlain21

Ja nie wysyłałam zaproszeń "prawie":)

Zawsze pojawiało mi się okienko i dopiero wtedy akceptowałam lub nie:)
    Niekiedy było,że gracz miał termometr,który świecił na czerwono i trzeba czekać,by móc znów poszukiwać:)

9. eewunia67

Szczerze mówiąc,to nie zwracałam aż tak szczególnej uwagi na te termometry przy przyjmowaniu sąsiadów,większość moich mam od lat ciągle tych samych,a jak ktoś się od czasu do czasu wykruszy,to zapraszam lub przyjmuję też starych znajomych lub moje kurczaki i wiem że grają ;)

10. carlain21

To jest rozwiązanie:)

Ale jak ja nie zapraszam,nie ogłaszam się:)

Pokazuje mi się okienko,że gracz,chcę być Twoim sąsiadem i nie ma jak tego sprawdzić:)
    Chciałam sprawdzić i dlatego kliknęłam na czerwony kolor,pomyślałam,że osoba pojawi się w pasku, ale niestety nie:)

11. beataduda

beataduda Aktywny autor

Jedynym sposobem na sprawdzenie w takim przypadku będzie zapisanie nicku gracza - odrzucenie zaproszenia - a następnie wysłanie zaproszenia do niego. Wtedy pojawi się w sąsiadach i będziesz mogła sprawdzić termometr. Jeśli będzie z nim coś nie tak możesz go wyrzucić od razu.

12. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Czy Autorka ma jeszcze pytania? :)

13. carlain21

Tak,mam wczoraj kliknęłam na krzyżyk i gracz pojawił się w pasku sąsiadów za "mgłą", kliknęłam na kosz i znów było okienko z pytaniem,nie wiem już jakim gracz odpadł z paska,coś źle kliknęłam.
    Co kliknąć,by przyjąc gracza?

14. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Jak ktoś Cię zaprasza do sąsiadów, powinno Ci wyskoczyć zaproszenie, które albo akceptujesz, albo odrzucasz...

15. carlain21

Wiem to, tylko ja chcę sprawdzić,stan termometru gracza;)
    Nie czytałaś dokładnie wątku;):)

16. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Czytałam dokładnie wątek - na to pytanie już uzyskałaś odpowiedź. Ja zapytałam, czy masz jakieś kolejne pytania w tym temacie.

17. carlain21

Dobrze,jakoś sama do tego dojde lub skorzystam z podpowiedzi beataduda:)

Kłódeczkę,możesz założyć:)

Dziękuję wszystkim za rady i pomoc:)

18. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Dziękuję i zamykam.

Pamiętaj również, ze niektórzy wracają do gry i mają czerwony termometr, bo dopiero co wrócili i może nie trzeba ich od razu skreślać ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.