zaprezentuj farmę

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika TETUNIA, 22 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. TETUNIA

TETUNIA Komandor forum

chciałam obejrzeć farmę na' zaprezentuj farmę' i ktoś podał link ,że weszłam przez niego na swoją, mam nadzieję, że przez to nie będzie mógł wchodzić na moją farmę, poproszę o odpowiedz czy jest to możliwe

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dopytam o to,bo szczerze mówiąc nie mam pojęcia jak to możliwe,a Ciebie dla bezpieczeństwa proszę o zmianę hasła na Twoim koncie.

3. TETUNIA

TETUNIA Komandor forum

ok dziękuję za odpowiedz :) można zamykać

4. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

5. Nasreddin

Nasreddin Czeladnik forum

Yaris_123, ten link otworzy konto, które jest zalogowane aktualnie w tej przeglądarce, z której korzystasz w danej chwili. Jeśli nie jesteś zalogowana, to automatycznie przekieruje Cię do głównej strony (farmerama.bigpoint.com). :) Nikt bez hasła na np. Twoje konto się nie zaloguje z niego. Może tamto zdjęcie zostało podlinkowane "http://farmerama.bigpoint.com/?action=internalGame" ?

6. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

A no właśnie byłam zalogowana jak w to kliknęłam, ale to i tak nie zmienia faktu, że powinno być co innego. Tak jak i w wątku zaprezentuj swoją farmę. Może ktoś się pomylił i źle podlinkował?

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Nie mam 100 % pewności,ale prawdopodobnie jest tak jak napisał Nasreddin ,któremu dziękuję bardzo za pomoc.
    Sprawdziłam ten link i kiedy byłam wylogowana z mojej farmy,ale przeglądarki nie zamknęłam,to link logował mnie na farmę,natomiast po wylogowaniu i zamknięciu przeglądarki,link przekierował mnie na stronę główną do logowania.

Autorka podziękowała również,więc zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.