zapotrzebowanie na nowe pola

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika elizek1, 8 października 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. elizek1

elizek1 Forumowy żółtodziób

gra się rozwija fajnie ale w dalszym ciągu brakuje pól na których można by było postawić nowe zagrody i posadzić drzewa , gdyż jest tego coraz to więcej tak wiem są nowe budynki zwane menażeriami albo jeszcze inaczej , ale nie zdaje to egzaminu. myślę że wielu farmerowiczów podziela moje zdanie potrzebne są nowe pola bo te które są, sa stanowczo za małe i albo zagrody trzeba trzymać w schowku albo zwiększać pola na zagrody kosztem plonów siewnych

2. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

No chyba raczej nie..... Po co Ci więcej pól? i tak jest pełno roboty, a nie trzeba wszystkiego wystawiać, tylko to co jest potrzebne i co się opłaca. Jest już kilka podobnych tematów, nie zakładajmy kolejnego.
    Poza tym temat znajduje się w niewłaściwym dziale...

Farmerama to gra strategiczna i trzeba pokombinować co wystawiać a nie wszystko co się ma

***kacper*** lubi to.
  3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

elizek1 z taką propozycją zapraszam do działu >>>Zbiór aktualizacji i pomysłów<<<. Zapoznaj się proszę tam z zasadami i opracowany pomysł z ankietą zamieść we właściwym miejscu, jeśli jeszcze nikt takiego pomysłu nie zamieścił. Tutaj temat zamykam i przenoszę do Archiwum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.