zapomniany tartak?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zoafi, 21 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zoafi

zoafi Wyjątkowy talent

można zauważyć, że w zależności od okoliczności (potrzeb eventów) hodowla zwierząt i produkcja w warsztacikach jest zmienna w czasie. Pytanie moje odnosi się do tartaku. Czyżby o nim zapomniano? Jest bowiem dość niesprawiedliwe to, że kawałek drewna produkuje się 2 dni, dostaje się za to jedyne 280 PD, a na targu ten luksus kosztuje zaledwie ok. 2000 SG. Podejrzewam jakieś zaniedbanie ze strony programistów.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja podejrzewam,że to nie tyle zaniedbanie co nie wracanie do "starych" fabryk,a w związku z tym nie są zmieniane czasy hodowli czy też zbierane z fabryk PD.Jeśli masz ochotę,to możesz opracować pomysł i zaproponować twórcom gry aktualizację odnośnie "starych" fabryk.Z opracowanym pomysłem zapraszam tutaj : >>>KLIK<<<

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Lunari78

Lunari78 Książę forum

nie tylko o tartaku zapomnieli a co z pawiami , a leniwce też trza poprawić króliki zeza mają jak królików z zezem nigdy nie widzialamo_O-.-

4. SMOD_Atena

Lunari78, zmiany grafik również można zaproponować w wyżej podanym temacie.Przypominam że dział ten służy do zadawania pytań.

zoafi, czy masz może jakieś pytanie techniczne odnośnie gry?

5. zoafi

zoafi Wyjątkowy talent

dziękuję za zainteresowanie, mam nadzieję że poskutkuje. Można zamknąć. Pozdrawiam.

6. SMOD_Atena

Ja również dziękuję,pozdrawiam wzajemnie i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.