Zapis zdobytych pkt doświadczenia

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika herbaciarkaAnia, 12 września 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. herbaciarkaAnia

herbaciarkaAnia Komisarz forum

Witam,
    czy mi się wydaje czy zmieniono jakiś czas temu zapis zdobywanych punktów doświadczenia? Chodzi mi tu o te punkty które dopisują się do konta po zbiorach (taka belka pod paskiem postępu poziomu). Kiedyś był z podziałem na tysiące a teraz jest zapis bez spacji. Czy jest możliwość przywrócenia starego zapisu, czy jestem skazana na ten mniej czytelny?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Masz na myśli chmurkę, na której widoczne są PD po najechaniu kursorem na pasek postępu tak jak na grafice:

pd.png ?

3. herbaciarkaAnia

Nie, chodzi o ten pasek co jest pod paskiem postępu poziomu, jak coś zbiorę, o takie coś (przedtem nie zdążyłam zrobić screenu, ale już to nadrabiam) :)
    I jak widać mam tu zrobiony zbiór za 6tys z hakiem... no teraz to luz, widzę, ale jak robię zbiór a tam mam coś kolo 500tys (zapis 523923) albo przy jakiś bonusach ponad milion (1323232) to mam jeden wielki ciąg cyfr.... Strasznie nieczytelne wtedy to jest. Mam nadzieję ze teraz już wiadomo o co mi chodzi ;)

4. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Już wiadomo, o co chodzi.
    Podejrzewam, że musimy się pogodzić z takim zapisem.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. herbaciarkaAnia

a można zgłosić to wyżej?? Może zmienią to :D spróbujcie proszę, bo wątpię żeby ktoś był do takeigo zapisu przywiązany, a wiec taka zmiana może tylko graczy ucieszyć :)

a wątek do zamknięcia.

6. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Zgłoszone.
    Wątek zamykam.

herbaciarkaAnia lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.