Zamykanie wątków

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Angel, 6 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Angel

Angel Książę forum

Mam pytania do Musy, w związku z zamknięciem poniższych wątków:
    >>TPO<<
    >>Zrzeszenie Hodowców Trzody Chlewnej<<

Od kiedy w dziale Kluby użytkowników, zamyka się wątki, które są aktywne kilka dni wcześniej, a których Autor nie prosił by je zamykać?

Czy każdy wątek w Klubie użytkowników, w którym rozmawiają użytkownicy forum, a nie udziela się w nim jego twórca, zostanie zamknięty?

2. BA_Musa

BA_Musa Guest

Nie każdy, te wątki wymagały obecności autora, a w ostatnim czasie polegał na tym,że wszyscy tylko pisali posty cytuję " Gdzie prezes Kura". Z tego co też widzę autor miał prowadzić zebrania, których w ostatnim czasie nie robił, bo nie interesował się tematem. A jeżeli masz zastrzeżenia do tej decyzji to zapraszam do pomocy technicznej.

3. Angel

Angel Książę forum

Może byś wzięła pod uwagę to, że Autor mógł: wyjechać, zachorować, zacząć rok szkolny i mieć dużo zajęć, mogło być sporo powodów...Minęło trochę dni i już poleciały wątki do "śmieci",chyba trochę za szybko, to tylko oczywiście moja opinia.
    Zauważ, że w ZHTCH, były dyżury wyznaczone na każdy dzień tygodnia dla innych członków klubu i nie musiał tam bywać akurat jego Autor.
    Zamiatanie trwa widzę nawet w wątkach użytkowników, którzy o to nie proszą. Masakra jakaś i absurd.:wuerg:
    Nie mam zamiaru pisać do PT, żebyś mi tam odpowiedziała, albo inna osoba myśląca podobnie jak ty.:sleepy:
    Zamknij już tutaj, bo na pewno paluszki swędzą.:p

...i bez komentarza proszę tu powiesić kłódkę, bo potem nie mogę w zamkniętym wątku i tak na niego odpowiedzieć.

4. BA_Musa

BA_Musa Guest

zamykam więc.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.