zamykanie pytan

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika rysio, 17 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. rysio

rysio Półbóstwo forum

Szanowni Modzi zamykacie pytania uznajac ze chodzi o dyskusje. Dobrze to prosze podac gdzie mozna "dyskutowac" (zadac pytania innym graczom) dot.:
    - szkoly farmerow
    - szlarni???

2. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

TU masz link do Szkoły farmerów w którym można dzielić się swoim doświadczeniem i rozmawiać z innymi graczami.
    A TU jest link do Szklarni.
    Miłego dnia :)

3. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

Dziękuje graczowi za podanie odpowiednich linków.
    Zacytuje tutaj wypowiedź SMOD_Ateny

Wróć również uwagę na swoje pytanie jakie zostało zadane. Cytuje :
    "Jak dlugo czekales(as) na przyznanie nowego kurczaka?"

Sugeruje chęć otrzymania więcej niż jednej odpowiedzi a to z kolei prowadzi do dyskusji i wymiany swoich opinii na temat szkoły. Stąd przekierowanie do tematów dyskusyjnych.

Nie ma jednego czasu czekania na nowego kurczaka, czasami jest, to 20 minut czasami i tydzień.

Czy mogę w czymś pomóc ?

***kacper*** i draculik34 lubią to.
  4. rysio

rysio Półbóstwo forum

Dyskusja wg Wikipedii:
    Dyskusja (od łac. discussio, aby to omówić) – jeden ze sposobów wymiany poglądów na określony temat, popartych argumentami, prowadzona w gronie dwóch lub więcej osób. Dyskusja może mieć formę ustną (komunikacja werbalna) lub pisemną. W wyniku dyskusji dochodzi do ścierania się różnych poglądów związanych z różnymi punktami widzenia osób prowadzących dyskusję. Określenie zbieżnego (wspólnego) stanowiska, o ile do tego dojdzie, może mieć formę kompromisu lub konsensu.

Ja w moim pytaniu dalej nie widze podstawy do dyskusji, jedynie chcec uzyskanie rzetelnej i konkretnej odpowiedzi.
    A ze odpowiedzi moze byc kilka tym lepiej. Samo podejrzenie nie uprawnia do wymierzania kary, co w tym wypadku jest ewidentne, poprzez zakniecie ust(tematu).

Z wątku usunąłem wszystkie odnośniki prowadzące na strony niezwiązane z bigpointem.
    MOD_Kirito

Ostatnio edytowane przez moderatora: 17 maja 2016
  5. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Dziękuje Ci za przekazanie definicji z portalu internetowego. jednak na przyszłość muszę Cię prosić o usuwanie wszystkich hiperłączy z tego gdyż prowadza na strony nie związane z firmą Bigpoint, co z kolei stanowi naruszenie regulaminu forum. Regulamin forum znajdziesz >>TUTAJ<< (kliknięcie na zielony napis spowoduje przeniesie Cię do konkretnej strony). Dzisiaj tylko upominam.

Co do twojego pytanie uzyskałeś już na nie odpowiedź, pozwolę zacytować moją wypowiedź :

"Nie ma jednego czasu czekania na nowego kurczaka, czasami jest, to 20 minut czasami i tydzień. "

Jeżeli natomiast zależy Ci na opinii innych graczy, to do tego służą wątki dyskusyjne, jakie zostały Ci podane powyżej. Jednak aby wszystko było jasne powtórzę jeszcze raz cytując SMOD_Atene :
    "
    Do dyskusji na temat Szkoły, kurczaków, itd....zapraszam do tego wątku : >>>Szkoła farmerów<<<. Jest to najwłaściwsze miejsce do wymiany doświadczeń i rozmów w tym temacie."

Kliknięcie na zielonych napis przenie się Cię do odpowiedniego działu. Tam będziesz mógł zapytać się o prywatne opinie graczy ile czekali na nowego kurczaka. Odpowiedź na temat działania systemu otrzymałeś powyżej.

Czy masz może jeszcze jakieś pytanie odnośnie omawianego tematu ?

***kacper*** lubi to.
  6. rysio

rysio Półbóstwo forum

Nie nie mam.
    Pozwole sobie tylko zauwazyc, ze pochopne zamykanie watkow prowadzi do niepotrzebnej dyskusji.
    Niejednokrotnie mnie jest wiecej => zezwolic na wg Was nie-pytanie, a mimo to wiekszy porzadek na forum.
    Ta prosta teze pozostawiam bez dyskusji to zwyklego zastanowienia sie.

7. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Dziękujemy za twoją sugestie. Najważniejsze że wszystko zostało wyjaśnione. Zachęcam do napisania postu w wyżej podanych działach, gwarantuje że znajdziesz tak opinie innych graczy. Jeżeli chodzi o oficjalną odpowiedź na temat działa systemu zapraszania kurczaków otrzymałeś powyżej.

Autor wątku nie ma dalszych pytań, temat zostaje zamknięty.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.