zamulanie gry

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika maria5510, 27 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. maria5510

maria5510 Wyjątkowy talent

Tak , tak czytałam OO że prace konserwacyjne zostały zakończone , ale gra muli że nie idzie grać , jest to samo co wczoraj . Bo dziś do południa dobrze było więc jedno zrobili a drugie schrzanili , A miasteczka Renza nawet nie zaczynałam bo szkoda wejściówek
    Pytam się Modów czy w tej sprawie mulenia gry jest coś wiadomo???
    I jeszcze jedno w zegarze jest informacja ,, przygotowanie do hodowli,, tz. że jest BB i można h bawić się w oazie miłości???

2. zybiaaa

zybiaaa Forumowy żółtodziób

Zgadzam sie ...nie idzie grac ...tak muli gra....ile to bedzie jeszcze trwalo ??? bo ciagle cos nawala !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3. kurka_czupurka

kurka_czupurka Czeladnik forum

Kombajn wogóle nie działa,każda czynnośc trwa długi czas,gra muli odechciewa sie tej farmy!

4. sabrina0102

sabrina0102 Stały bywalec

U mnie tez bardzo muli, dlugo musze czekac zeby przejsc na druga lake i zbior kombajnem jest bardzo opozniony

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.