zamknięty

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika BA_Marion, 18 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Wszystkiego dobrego. Spokojnych userów i stosunkowo mało problemów na forum.:)

2. madzia6310

madzia6310 Weteran forum

Powodzenia i wytrwałości w nowej robocie Elu :D

3. malina080870

malina080870 Zaawansowany

Witam....))
    ..., tez sie zastanawialam..gdzie po niewypalonej..krolowej...@dotikampo zniknela.
    Klasa!!! jak dla mnie klasa.......... ))) !!! jak juz wspomnial ktos z piszacych....mamy 2 Moderatorow :inlove:switnie rozmawiajacych z userami...i tu mamy nastapnego...! wierze ze sie to nie zmnieni....:)
    Jestem po wrazeniem i po prostu ciesze sie widzac Ciebie w Mundurku..! (upps...ja przeciez takich rzeczy nie pisze...heheheh;) )

Serio..(!) naprawde szczere zyczenia zadowolenia z funkcji....Moderatora...)))

A jako user... zawsze dobrze bylo czytac Twoje rady, poradniki do ewentu...pisz je prosze nadal!!! ja je zawsze szukalam/czytalam.

Sprzet widze kolezanki Ci przyniosly...))
    ja dorzuce...taki awaryjny
    do "goracych" watkow ewentowych....obys byla w nich czesto..!

Powodzenia!!!

4. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Forum Moderator Team Farmerama PL

A ilu w ogóle moderatorów poznałaś osobiście? Zapewne tylko tych dwoje ;)

Nie śmiem nawet myśleć, że może być inaczej :p
    Znaczy się może nie wszelkiego rodzaju poradniki, bo jest ich od groma i ciut. Jednej osobie doby braknie na zajęcie się wszystkimi, ale dobrze by było trochę odciążyć Lucy, która ostatnio została zasypana eventami :sleepy:

5. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Witam
    dotikampo życzę Ci powodzenia :) Mam nadzieję że Twoja wiedza przyda się i to bardzo nam graczom. Swoją decyzją to chyba zaskoczylas całe forum :) Tylko proszę Cię bardzo nie używaj za dużo opcji kopiuj wklej bo sama widziałaś jakie wychodziły z tego powodu szopki :)

6. Eviana

Eviana Team Leader Team Farmerama PL

Powodzenia Elu. Dużo cierpliwości do nas, forum, a zwłaszcza do BP :p

7. chris975

chris975 Fanatyk forum

Hej sąsiadko :)
    Jak wiele innych osób i mnie zaskoczyła zmiana mundurku :)

Życzę aby pasja jaką przejawiasz do gry nadal utrzymywała się i udzielała na forum :)

A mi Marion się od razu skojarzyła z bohaterkę sitcomu "Grzeszni i bogaci" xD, szkoda, że tylko 4 odcinki nakręcili bo ubaw miałem niezły ;)

krasnoludek10, olgs3 oraz BA_Marion lubią to.
  8. opel57

opel57 Zaawansowany

Powodzenia Powodzenia Powodzenia na nowej drodze ...

9. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

W końcu tu dotarłam ;) witam pięknie, w sumie większość napisałam już w wiadomości, to się powtórzę.
    W skrócie: cieszę się i powodzenia:)
    Też vintage? :p

Cześć, jestem nikt xD

Mam dziś durne poczucie humoru :p

10. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

Dobry wieczór
    Bingo :p zgadłeś . Co nie zmienia mojego zdania, że im mundurek nie uwieraxD.
    Chętnie poznałabym innych ale nie ma okazji ;)

11. MOD_Elena

MOD_Elena Guest

Dobrą kawę pijesz :D
    Znam to uczucie czytasz, czytasz aż w końcu iskry lecą ;):p
    Nie złość się na iskierkę, bo jak ona się zezłości, to wiesz może być bum :(
    Ja Ci życzę takich dobrych iskierek. To że się cieszę to już wiesz :)

Dobra iskierka, dobry czas i dobrze będzie.
    A piwo można wypić na wiele sposobów :D ja np. grzane lubię, xD szczególnie teraz, gdy coraz to chłodniejsze wieczory się zbliżają.

No i chałupę masz - popatrz :D

Wszystkiego Dobrego, a żeby było szybciej i jeszcze bardziej intensywniej ;) to::D
    [​IMG] xD

a tak na marginesie, to czekoladowe teorie się rozpuściły? :p
    może w tej kawie? xD

krasnoludek10 i BA_Marion lubią to.
  12. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

A właśnie że dotrze i to nie tylko tu ale i do samego konca :p :)
    No to oby ta iskra nie przygasała jak najdłużej. Powodzenia w moderowaniu i samych przyjemnych chwil życzę :)
    Ups chyba muszę mniej kawy pić skoro przy nich takie iskry powstają :) bo to może być niebezpieczne i jeszcze któraś też rozświeci taki pomysł ;)o_O

13. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

To rakieta czy czerwona kredka Ann ???xD:cry:xD
    Z tą teorią o czekoladzie to bym się wstrzymała :D

14. MOD_Elena

MOD_Elena Guest

2 w 1 xD
    Marion ma dużo zainteresowań, kreatywna jest, może się z czasem dowiemy, czy nowy wynalazek się przydał :D

Nie wypada już jej, tylko z motyką biegać xD

15. waderówek

waderówek Chodząca legenda forum

xDxDxD
    Fajnie napisane
    a jesliś to dotikampo, to kojarzę z forumowych wpisów.
    Czyli farmersje doświadczenie w najlepszym wydaniu:)
    Trzymam kciuki, bo zaczęłaś fajnie.
    Z luzikiem i poczuciem chumoru:)
    To" trudna robota"
    Ale jeśli nie zabraknie właściwych proporcji: luzika, wyrozumiałości, rozpoznania co istotne, adekwatnego do sytuacji rozumienia zasad, regulaminu i poczucia humoru,
    to pójdzie jak z płatka;)xD
    Czyli łatwo nie będzie;):D
    Ale zrobiłaś na mnie wrażenie.
    No bo, już teraz wiem, żeś dotikampo.
    :D
    Pozdrawiam:)

Edit

Przy tej okazji próbuję sobie wyobrazić Norbiego jako ModaxD
    Oj!:cry:
    A wiedzę ma ogromną. :)
    I za to mam ogromny szacun dla niego.
    I dla wszystkich, jak Ty.
    Nie tyle za samą widzę ile za chęć i umiejętność dzielenia sie nią:)

Ostatnie edytowanie: 20 października 2018
  16. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Hejka:)

Jeszcze raz dziękuję za sposób ,w jaki mnie witacie w nowej roli:) Bardzo to miłe:)
    Pomyślałam, że może jesteście ciekawi, czym się zajmuję. Póki co - mniej więcej tymxD
    Tłumaczenie: OOOO oooooo, do czego służy ten przycisk?

Przetestowałam wczoraj dwie nowe umiejętności - likwidowanie w zarodku offtopu i poprawianie double-postingu. Zdaje się, że zostało mi jeszcze malowanie postów (kredka się przyda;)) i to coś straszne, nazwy czego nie wymawiamxD

Co do poradników - trzeba mieć naprawdę silne skłonności masochistyczne, żeby dobrowolnie się tego podjąć na naszym forum xD

17. MOD_Elena

MOD_Elena Guest

No i z dwóch guziczków (obok był drugi pilot), akurat wybrałaś czerwony xD

iskiereczka zamrugała - bum xD

18. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Życzę samych przyjemnych chwil na nowym stanowisku:)

19. TrissMerigold.

TrissMerigold. Fanatyk forum

Ja lata temu jak pierwszy raz klikałam "to coś straszne" to miałam puls z 200 i trzy razy pytałam mojej mentorki (wspaniała Mod_Zagadka:inlove:) czy aby tak, czy w ten sposób i czy to konieczne i czy to na pewno dobry pomysł, żebym to ja klikała xD:cry:

Powodzenia, masz szansę być pierwszym modem nowej ery (po dobrej stronie mocy xD:cry:) jak zapoczątkujesz taki nurt, to może i nowa tradycja powstanie :p

20. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

Już Cię kocham za Twoją sygnaturę :inlove:xD bezsprzecznie,bezapelacyjnie jak i jej autorkę :inlove:
    Taki MOD na luzie xD:cry:xD

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.