Zamknięcie wątku z pomysłem.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Goldmaster82, 7 czerwca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Goldmaster82

Goldmaster82 Moguł forum

Mam pytanie dlaczego zamknięto mój pomysł dotyczący obornika?
    Dotarłem do wcześniejszego pomysłu, który polegał na przywróceniu dawnego systemu, gdzie można było magazynować w nieskończoność.
    Mój pomysł opisywał zupełnie nowy mechanizm dotyczący zbiornika na obornik i był rzeczowo opisany oraz podawał uzasadnienie.
    Zatem jak można porównać te 2 sprawy i twierdzić, że to ten sam pomysł to nie mam pojęcia.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Pomysł nie był identyczny, jednak końcowy efekt był taki sam.
    Wcześniej zamieszczony pomysł dotyczy nieograniczonego zakupu nawozu i jeśli ten pomysł zostałby wprowadzony i Gracze mogliby kupić nieograniczone ilości nawozu i je magazynować, to Twój nie miałby już racji bytu, dlatego też został zamknięty.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Goldmaster82

Goldmaster82 Moguł forum

Może mój jest bardziej racjonalny i wtedy tamten nie miałby racji bytu?
    No cóż - nie mam więcej pytań...

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Możesz zamieścić swoją propozycję w tamtym pomyśle i zaproponować swoje rozwiązanie.

A skoro nie masz więcej pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.