Zamiana G&T

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika JJoanna, 16 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. JJoanna

JJoanna Książę forum

Od znajomego na G&T dostałam różówe Indyki i Srebną Piłę . Indyki różowe doszły a srebna piła nie ... Wylogowywałam się , chyba z kilkadziesiąt razy myślalam , że to pomoże - żeby dostać tę Piłę od znajomego a tu nic jak nie ma srebnej piły tak nie ma :( , ( bo przecież jak pisał , że on nie ma już tej Piły czyli jest w drodze do mnie - ano w drodze i co dalej ?? ) A wysłano mi tę srebną piłę o 19.50 . Da się coś z tym zrobić - czy muszę z tym zgłosić do pomocy technicznej :oops:

Przepraszam dopiero teraz pila doszla , widac jestem niecierpliwym czlowiekiem , no coz ale godzine czekalam .
    sorki za problem i pozdrawiam

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Skoro już wszystko jest w porządku to temat zamykam i również pozdrawiam. Przypominam jednocześnie, ze Gracze robią sobie prezenty, a bezpieczne wymiany są przy korzystaniu z opcji " Wymiana ".

JJoanna lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.