zamek z piasku

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika krystyna65, 16 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. krystyna65

krystyna65 Książę forum

PRZEPRASZAM, że głowe jeszcze raz zawrócę .
    Kiedy będzie w stodole misja????

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Nie w stodole, ale w Spółdzielni ;)
    Misja pojawi się 17:03.2015, czyli jutro KLIK.
    W poprzednim wątku, który założyłaś, były podane linki do Oficjalnych Ogłoszeń, a tam jest wszystko dokładnie napisane ;)

bieganskag lubi to.
  3. krystyna65

krystyna65 Książę forum

Dzień dobry...nic nie rozumiem ...dobrze w spółdzielni ale o której godzinie???bo do tej pory nie mam nic...Proszę sie nie gniewać ale do tej pory nie mogę zrozumieć tej gry mimo że gram 5 rok...chyba starość mnie już męczy

4. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

W Ogłoszeniu czytamy:

5. krystyna65

krystyna65 Książę forum

Dziękuję zobaczymy...
    pozdrowienia

6. Dybilas4

Dybilas4 Fanatyk forum

A ja mam pytanko, dlaczego tabela misji w zamku z piasku jest taka mikroskopijna, zajmuje z boku 1/8 strony a do przeczytania potrzebna jest lupa, czy nie ma możliwości zrobic jej bardziej czytelnej?

7. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Dybilas4, najedz kursorem na tabelkę i kliknij na nią lewym przyciskiem myszki, tabelka powinna się powiększyć :)

8. Dybilas4

Dybilas4 Fanatyk forum

Dzięki, ale mnie zacmiło. Miłego dnia.

9. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Dziękuję i wzajenie udanego dnia ;) Skoro wszystko jest jasne, to zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.