zamaskowany warsztacik

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika pancio471, 29 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. pancio471

pancio471 Okazjonalny autor

Gdzie w tabeli mogę znaleźć zamaskowany warsztacik?
    .....a może tak: czy można wymienić zamaskowany warsztacik bo nie mogę go znaleźć na liście informacyjnej towarów wymiennych i niewymienialnych w evencie G&T

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Zamaskowany warsztacik jest wyłączony z G&T, czyli na liście nie ma.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. pancio471

pancio471 Okazjonalny autor

ok, wszystko jasne, jedynie sobie pozwolę na sugestię, skoro zamieszczone są na liście przedmioty, których nie można wymienić, niech i będą również te, które są "wyłączone", chociaż nie wiem dlaczego taka rubryka istnieje. Przypuszczam,że dla każdego gracza prostsze w odczycie jest zobaczenie znaku "-" przy danym itemie/zagrodzie/drzewie i wtedy wszystko jasne aniżeli przeszperać listę pięć razy wzdłuż i w poprzek nie znajdując tego czego się szuka i kombinować co dalej. To taka moja tylko drobna sugestia.
    Dziękuję bardzo za odpowiedź i życzę miłego popołudnia i udanych wymian w G&T :)

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dziękujemy za sugestie.

A w liście nie ma konieczności szperania, wystarczy wcisnąć klawisze ctrl+F, by wyświetlić opcję Szukaj a następnie wpisać nazwę poszukiwanego przedmiotu.

A skoro nie masz już pytań to temat zamykam, wzajemnie miłego popołudnia i pozytywnych wymian życzę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.