Zamaskowany warsztacik

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika recordboy, 12 sierpnia 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. recordboy

recordboy Forumowy żółtodziób

Czy ktoś ma podobny problem - od kilku dni nie mogę korzystać z produkcji w "Zamaskowanym warsztaciku". Nie mogę aktywować produkcji ani przez normalną paszę dla szopów (mam jej pod dostatkiem, tak jak i szopy - a przekierowuje mnie do młyna), ani przez "super paszę", której także mam pod dostatkiem - ponad 5000 sztuk, a w przypadku tego warsztaciku jest podświetlona na szaro).

2. MOD_Ruda

MOD_Ruda Fanatyk forum

Proponuję na początek sprawdzić czy masz szopy do produkcji w warsztacie.

Jeśli masz na stanie szopy i paszę i w dalszym ciągu będziesz mieć problemy z produkcją to zapraszam do Pomocy Technicznej w celu sprawdzenia konta co się dzieje.

Czy to pomogło Ci i czy masz jeszcze jakieś pytanie odnośnie warsztatu ?

3. recordboy

recordboy Forumowy żółtodziób

Dzięki, chyba wygląda na to, że zabrakło mi szopów. Swoją drogą nie zwróciłem uwagi, że przy użyciu "super paszy" także potrzebne są szopy.
    Dzięki

4. MOD_Ruda

MOD_Ruda Fanatyk forum

Jeśli sprawa się wyjaśniła to temat zamykam

Miłego wieczoru.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.