zaleglosc w platnosci???

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Ja-Ola, 15 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ja-Ola

Ja-Ola Forumowy żółtodziób

klikajac dzisiaj na "WYPRZEDAZ WSPANIALYCH SUPERPAKIETOW" wyskoczyla mi taka informacja, nie za bardzo wiem o co chodzi, poprosze o informacje
    [ciach]

Informacje skierowane tylko do Twojej wiadomości usunęłam,

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 15 października 2018
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja-Ola w sprawach dotyczących płatności należy kontaktować się z działem płatności za pomocą formularza: Formularz płatności.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Ja-Ola

niestety skrzynka mailowa na ktora bylo zakladane to konto juz nie istnieje, wiec nie zobacze zadnych odpowiedzi nigdzie jesli zostanie cos do mnie wyslale

bardziej chodzi o to, czy to nie jest phishing

bo nie sadze zebym mogla z jakimis platnosciami tutaj zalegac

4. SMOD_Atena

Aby wyjaśnić jakie transakcje były przeprowadzane z Twojego konta to tak jak wyżej napisałam, konieczny jest kontakt z działem płatności.

Jeśli nie masz już dostępu do adresu email, który jest przypisany do konta w grze to możesz poprosić o zmianę adresu na aktualny, wysyłając z poziomu gry zgłoszenie do PT: Pomoc Techniczna. Podczas wypełniania formularza nie zmieniaj automatycznie wpisanego adresu a w treści podaj nowy adres, na który również otrzymasz odpowiedź.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

5. Ja-Ola

OK, to w takim razie dzieki za pomoc, tu juz nic!

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę, pozytywnego rozwiązania problemu życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.