Zakupy w galerii handlowej

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Relnia, 18 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Relnia

Relnia Forumowy żółtodziób

W dniu 18 ,02 ,2015. Kupiłam w galerii Handlowej za Floreny ,tj. za24 floreny Strzały Amora , floreny zostały z konta odpisane a Strzał Amora nie otrzymałam jak to wyjaśnić i kto zwróci mi floreny.

2. BA_Chris

BA_Chris Guest

Wątek przenoszę do bardziej odpowiedniego działu, czyli Pytań ogólnych. Z pozycji forum niestety nie jesteśmy w stanie sprawdzić co zakupiłaś i co stało się na Twoim koncie, być może zakupiłaś trzony strzał. Polecałbym kontakt z Pomocą Techniczną. :)

3. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Tak to wyjaśnić można, że na pewno nie kupiłaś strzał Amora, bo ich nie można było kupić, w galerii kupowało się trzony strzał.

4. BA_Chris

BA_Chris Guest

Czy Autorka ma może jeszcze jakieś pytania? :)

5. MOD_Etna

MOD_Etna Guest

Dalszych pytań brak, Autorka została skierowana do Pomocy Technicznej celem wyjaśnienia - temat zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.