zakupy sms

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika anulka26-88, 7 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. anulka26-88

anulka26-88 Okazjonalny autor

Nadal macie problem z zakupami dokonanymi poprzez sms? Ja dzis 2 razy wysylalam smsa na super pasze i nie otrzymalam jej a kasa z konta zostala pobrana. Złodziejstwo i tyle

Peonia lubi to.
  2. alexander56

alexander56 Generał forum

Nie zaszkodzi a nawet wrecz wskazane pisac do Pomocy Technicznej w tej sprawie ;). Tylko tam sa w stanie wyjasnic problem . Ja w przeszłosci juz mialem dwukrotnie podobny problem i udało sie wyjasnic pozytywnie :)

3. wilandra

wilandra Analityk forum

Też mam ten problem, ale z reklamacją do pn musimy czekać.

Peonia lubi to.
  4. MOD_Saphire

MOD_Saphire Guest

Zakup sms - reklamację należy zgłaszać do firmy odpowiedzialnej za tę płatność czyli Mobiltek:

Czy autor wątku ma jeszcze jakieś pytania?

5. anulka26-88

Tak do poniedzialku tylko wtedy juz bedzie po BB i my jestesmy do tylu. Czy cos za to bedziemy mieli?

Peonia lubi to.
  6. MOD_Saphire

MOD_Saphire Guest

anulka26-88 za tę płatność odpowiada firma Mobiltek, więc takie pytanie należy skierować do nich w reklamacji.

7. anulka26-88

Ok ja to rozumiem, ale duzo graczy jest takich co sa pkrzywdzeni. Czy Wy cos nam dacie za to? Kase wywalamy aby zrobic eventy a nie mozemy. Moze przedluzyciwe BB?

8. MOD_Saphire

MOD_Saphire Guest

Za tę płatność odpowiada inna firma - co pisałam wyżej. Bigpoint z tego powodu nie przedłuży mini eventu, bo wszystko po stronie BP działa prawidłowo.

9. anulka26-88

Te BB to tez jakies naciagane. Wychodza takie potomstwa ze szkoda CZASU MARNOWAC.

10. MOD_Saphire

MOD_Saphire Guest

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.