zakupy promocyjne

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika eurb, 9 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. eurb

eurb Naśladowca mistrzów

Dlaczego nie mogę jednorazowo zakupić abonamentu na młyn i pakietu superpaszy?
    Zawsze jeśli schodzi się kilka promocji muszę zrobić kilka przelewów, zamiast jednym załatwić wszystko - zakupy promocyjne + zakup florków w pakietach.
    Czy to naprawdę jest tak wielkim problemem, żeby udostępnić promocje w normalnym trybie w osobnej zakładce, żeby nie robić kilku operacji bankowych?

2. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Standardowe pakiety dostępne w banku można kupić łącznie, za pomocą jednej płatności. Pakiety promocyjne dostępne są tylko podczas poszczególnych mini-eventów i nie ma możliwości ich zakupu po zakończeniu trwania promocji. Poszczególne pakiety promocyjne nie łączą się, w związku z czym nie ma możliwości zakupu na jednym "rachunku"- nie dotyczy to oczywiście wielokrotności danego pakietu.
    Jeśli nie chcesz wykonywać kilku przelewów bankowych, możesz oczywiście skorzystać z innych form płatności, np. PaySafeCard lub SMS :)

3. eurb

eurb Naśladowca mistrzów

ale mnie właśnie chodzi o mini-eventy, w tej chwili jest młyn i SP i po każde z nich muszę klikać osobno. Skoro pojawiają się dwa w jednym czasie to dlaczego nie mogę ich kupić razem? o ile mnie pamięć nie myli to kiedyś dawno było to możliwe

4. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Ja tego nie pamiętam, więc trudno mi się do tego odnieść. Jeśli masz pomysł na ulepszenie płatności, zapraszam do stworzenia wątku w dziale "Atualizacje i pomysły" KLIK.

5. pomiotzła

pomiotzła Czeladnik forum

No trochę to nie wygodne wchodzić w panel banku aby zapłacić za każdą rzecz z osobna.
    Do tego może być to problematyczną sprawą jeżeli ma się w banku np. potwierdzenie przelewu smskodem gdzie po 5 sms kodach trzeba za kolejne uiszczać opłaty w banku. Także to by się przydało naprawić.

6. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Tak jak wcześniej napisałam, zapraszam do stworzenia pomysłu na ulepszenie sposobów płatności bankowych. Poza tym są inne formy płatności, które umożliwiają zakup pakietów bez konieczności robienia kilku przelewów np. paysafecard.
    Czy autor wątku ma jeszcze jakies pytania?

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Kolejne pytanie się nie pojawiło więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.