zakupy pakietow florenów

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika byczeranczo, 24 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. byczeranczo

byczeranczo Czeladnik forum

chcąc zakupić pakiet florenów przez Przelewy 24 przekierowywuje mnie na Skrill i karze mi założyć konto na nim konto .Nigby nie placiłem przez Skrill tylko przez Przelewy 24 więc niewiem o co chodzi?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Nie otrzymaliśmy żadnych informacji o zmianach w płatnościach, natomiast już od jakiegoś czasu opcje te są połączone. Do tej pory nie była jednak konieczna rejestracja. Może to mieć związek z nową opcją zapamiętywania danych płatności, co ma ułatwić dokonywanie kolejnych transakcji. W związku ze zmianą radzimy zapoznać się z warunkami transakcji, które mogą zawierać również opłaty za przelew. Temat ten zostanie przeanalizowany przez grupę FAQ i wprowadzone zostaną poprawki.
    Zapraszam do zapoznania się z innymi rodzajami płatności : >>>Rodzaje płatności<<<.
    Osobiście polecam : paysafecard

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. PaulinkaG1904

PaulinkaG1904 Aktywny autor

Witam, u mnie niestety pojawił się ten sam problem. Czy wiadomo kiedy zostaną wprowadzone poprawki i będzie można normalnie korzystać z przelewu24 ?

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

PaulinkaG1904, jak tylko otrzymamy jakieś informacje w tej sprawie, to zostaną zamieszczone na forum. Zapraszam do śledzenia działu ogłoszeń : >>>klik<<<.

byczeranczo, czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

5. byczeranczo

dzięki za info pz.artur

nic to nie dało próbowałem się zalogować na skrill a tam piszą że mam konto zablokowane ---parodia a jeszcze 5 dni temu było NORMALNIE

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Salsa

Ostatnio edytowane przez moderatora: 24 marca 2016
  6. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

byczeranczo, tak jak napisała SMOD_Atena, na chwilkę obecną nie mamy żadnych nowych informacji. Jesli czegoś nowego się dowiemy, pojawi się stosowne ogłoszenie w tej sprawie.
    Póki co, zapraszam do skorzystania może z innego rodzaju płatności.

7. byczeranczo

dzięki bardzo naprawili płatności wszystko wróciło do poprzedniego stanu ---płatności są ok .jeszcze raz dzięki można zamknąć temat PZ.Artur

8. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

dziękuję i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.