Zakupy na targu ziół.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika partiid, 23 lutego 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. partiid

partiid Czeladnik forum

Witam.
    Mam pytanie dlaczego po ukazaniu się że można kupić po kliknięciu pozycja ginie, lub ukazuje się napis nawet na wszystkich pozycjach że towar został sprzedany.
    Pozdrawiam.

2. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Bo ktoś inny był szybszy od Ciebie.:)

gosiagosia60 lubi to.
  3. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Witaj:)
    Po prostu na te rośliny jest bardzo duże zapotrzebowanie i wielu farmerów bezustannie pilnuje targu. Dlatego towar błyskawicznie znika.

Czy masz jeszcze pytania?

panoramaogrodnicza, dziękuję za pomoc :)

4. partiid

partiid Czeladnik forum

Mam jeszcze jedno pytanie dlaczego moi sąsiedzi mogą kupować ile tylko chcą i to każdej pozycji, aby mieli tylko tyle sianogroszy.
    Dziękuję i pozdrawiam.

5. BA_Marion

partiid, prawdopodobnie Twoi Sąsiedzi są przypisani do innych targów. Między targami występują duże różnice jeśli chodzi o podaż, czy ceny towaru. Na przykład na moim targu jeszcze w tym evencie nie widziałam ani jednej oferty sprzedaży, choć zaglądam dość systematycznie. W >>wątku eventowym<< gracze dzielą się swoimi doświadczeniami związanymi z eventem, w tym rozmawiają o dostępności roślin na targu. Możesz tam poznać więcej opinii z różnych targów.

Czy chcesz jeszcze o coś dopytać.

margaretazet lubi to.
  6. partiid

partiid Czeladnik forum

Dziękuję bardzo pozdrawiam i idę na polowanie.

7. BA_Marion

Życzę w takim razie udanego polowania:) Wątek zamykam. Miłego wieczoru :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.