Zakupy eventowe

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika teresal1410, 29 sierpnia 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. teresal1410

teresal1410 Czeladnik forum

W ostatnim evencie zakupiłam wszystkie dekoracje oraz rząd chmur, według reguł gry niestety nie mam ich bo pojawia się informacja że nie mam ich w inwentarzu , jakim cudem przecież kupiłam za żetony z gry to jakieś cuda , czy tez wasze niedopatrzenie lub znowu kolejna niedopracowany event i nabijanie graczy w butelkę, moje ID: 8273012

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Nikt Cię nie nabija w butelkę. Jeśli w nazwie itemu jest + to znaczy, że item posiada dodatkowy ładunek a takie itemy przed ustawieniem na chmurach trzeba wystawić na łące i zebrać określoną ilość razy aby wykorzystać te dodatkowe ładunki. Potem usuwamy i możemy wystawić na chmury.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

bogusiania lubi to.
  3. Mery54

Mery54 Młodszy ekspert

Może trzeba przeczytać poradnik a nie wylewac swoje żale .Juz kilka osób pisało o tym i były odpowiedzi od modów

4. SMOD_Atena

Mery54 czytanie poradników to podstawa ale czasami jest problem z dostępem do forum (tak jak wczoraj) i choćby ktoś chciał zajrzeć to nie może.

Twój kolejny post usunęłam i również pozdrawiam.

Czy Autorka wątku ma jeszcze jakieś pytanie?

Ostatnie edytowanie: 29 sierpnia 2024
  5. SMOD_Atena

Pytań nie ma, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.