Opinie Zakupowy szał-misje weekendowe

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 20 marca 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. hiacynta

hiacynta Wszystkowiedząca wyrocznia

Wszystko przygotowane, spokojnie czekam na eventy. O weekendowe się nie martwię, jeżeli chodzi o wypadajki z magicznych drzew to zmiana nawet mi pasuje.

2. misiek1978

misiek1978 Chodząca legenda forum

O ile kojarzę to zagrody 10-cio godzinne dawały radę w podobnym do tego evencie i wypadajki były w 100% (rysie)

3. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Może to było na cześć naszego Halnego Rysia:p;)xD:cry:xD W każdym razie, ja zostaję przy szopach i żółwiach, ewentualnie podlanych wodą:) Nie muszę mieć kompletu wylotek zaraz po 10. Zwłaszcza, że ostatnio wstawiłem oazy po taniości za radą Ewy @-mala159-;)

IRENOWO, hiacynta oraz bogusiania lubią to.
  4. szary_ludzik

szary_ludzik Komisarz forum

Ależ mnie ta wiedźma zakręciła.
    Chodzę przez godzinę po forum, szukam zniżek, skąd wylotki, a to dzisiaj czwartek, a event od jutra dopiero...

5. hiacynta

Ja również się zakręciłam, miałam gotowych do zbioru 14 magicznych drzew. Weszłam na farmę wcześniej aby sprawdzić czy wszystko jest w porządku i z przyzwyczajenia nie patrząc na zegarek ciach uruchomiłam kombajn i je zebrałam. Ocknęłam się dopiero jak zauważyłam, że nie mam ani portmonetek, bo to jutro ani pszczółek bo event dopiero za 20 minut.

6. hapsak89

hapsak89 Baron forum

Oby i tym razem tak było, bo to by znacząco przyspieszyło. sprawę. Na ten moment wywaliłam z paska wszystko co mi pod kursor podeszło, nawet za bardzo nie patrząc kto zacz xD byle jak najdłużej rosłoxD jutro najwyżej pożongluję trochę, żeby czas jakoś skrócić. Wolałabym oazę zostawić na hodowlany, a teraz jednak zagrodami i warsztatami machnąć "Zakupowy szał"

W ogóle jakoś tak na zwierzaki nie mam na farmie jakiegoś sensownego pomysłu, na co dzień zwierzo-warsztatowa przestrzeń to leśna, ale tak jakoś wrzucam tam byle co byle było no i najnowsze nowości, których brakuje do misji w spółdzielni. Chciałabym mieć jakiś sensowny plan na zwierzaki, ale jakoś tak nic mi ciekawego nie przychodzi do głowy, żeby hodować jak najbardziej skutecznie, ale w systemie powolnego farmerowania, bez oprysków/1sek. itp udogodnień, bo tego jeszcze nie mam :sleepy: Jakby ktoś miał jakieś sugestie, to ja bardzo chętnie poczytam :p

Ostatnie edytowanie: Czwartek o 16:44
  7. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

U mnie 88 fabryk jaj strusich czeka na 10-tą jutro- ciekawe co oprócz jaj wyleci...:p

8. hapsak89

hapsak89 Baron forum

Ja na dziką przetransportowałam z leśnej również manufaktury i menażerie, zawsze to szansa na więcej wypadalców, na mniejszej przestrzeni;)

Oby nam sypnęło hojnie:music:

9. abask

abask Komandor forum

Ja się skupię na oazach :)

10. hiacynta

Zdecydowanie oazy, są już zapakowane i czekają na zbiór;)

11. klonek68

klonek68 Ambasador forum

• 02.04.2025, godz. 14:50 - Portmonetka wykorzystywana w Misji III nie będzie otrzymywana z Magicznego drzewa. ...Dobrze że oaza pełna i czeka na rozpakowanie;)xD

12. misiek1978

misiek1978 Chodząca legenda forum

144 portmonetki z dwóch pól zagród i warsztatów 10-cio godzinnych
    7 menażerii i 1 manufaktura

wypadalność 100%

13. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

47 zagród dla szopów i 41 dla żółwi zwykłych dało około 90 portmonetek.

14. Daisy44

Daisy44 Generał forum

Zabrakło 5 portfelików do itemu ostatniego. Były oazy 1 raz i dwa pola zagród: żółwie pomarańczowe + szopy. Aktualnie czekam na zbiór kukułek i kur:p;)xD

15. abask

abask Komandor forum

Koniec. :) Sporo wypadło z zagród a reszta to oaza.

16. memlak

memlak Mieszkaniec forum

Iiii po zawodach;) pnącze odpalone :)

17. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

to koniec eventa :),pnącze będzie odpalone jutro,dzisiaj wszystko zebrane :p

18. hiacynta

Event zakończony, pnącze odpalone. Powodzenia wszystkim życzę.

19. IRENOWO

IRENOWO Ambasador forum

pochwal się wynikiem... kur i kukułek..powodzenia

20. mag555-m1

mag555-m1 Czeladnik forum

dlaczego portmonetki nie wypadają z głównej łąki?

hiacynta i krasnoludek10 lubią to.