Opinie Zakupowy szał-misje weekendowe

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 20 marca 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

Skończyłam obydwa iventy i mogę normalnie obrabiać farmę

2. grania.

grania. Książę forum

Pole Baha w Iksorze dało 112 wylotek, a w Dżungli same dzrewa (nie chciało mi się ściągać) dały 82 wylotki, kolczoch i drzewa do rana dały resztę, mogę spokojnie jechać, bo wracam jutro już po ewencie - ciekawe dlaczego weekendowe kończą się o 10 rano, zawsze były do 22.
    W poniedziałek dzień obniżek można załadować oazy na następny weekend - zawsze to kilka gwarantowanych wypadajek .

hiacynta, bogusiania oraz krasnoludek10 lubią to.
  3. karol540

karol540 Aktywny autor

Też już koniec weekendowego
    Czekamy na następny ostatni z fabryk i zagrodami
    Szkoda że wtedy nie dadzą obniżek na sp
    Ale zobaczymy tak czy siak się to zrobi nawet bez tego
    życzę wam udanego weekendu i mniej stresu

4. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Misję zaczęłam ze znacznym opóźnieniem, wczoraj późnym wieczorem, dzisiaj dobiłam do końca 58 słodkimi gałkami z jednej oazy.:)
    Swoją drogą nie wiedziałam, że tak wygląda słodka gałka.o_OxD

5. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Jeszcze tylko 10 słodkich gałek do całości - na luzie wylecą:) Zwłaszcza, że wracam do imbiru cytwarowego, świętej bazylii i ostryżu;) Mój cel to po około 10 tysięcy każdej z nich do końca eventu na PST (w Wyspowym Młynie kręcę na bieżąco wejściówki do gierki).

hiacynta i bogusiania lubią to.
  6. bogusiania

bogusiania Baron forum

Wczoraj część drzew dała radę, dzisiaj koniec, item zdobyty. Jeszcze tylko drugi item w następny weekend do zdobycia, ale to już z wypadajek z zagród i warsztatów na farmie, i pnącze gotowe :)

bogusiak80, hiacynta oraz krasnoludek10 lubią to.
  7. hiacynta

hiacynta Wszystkowiedząca wyrocznia

Event zakończony, mogę teraz nadrabiać zaległości. Powodzenia jeszcze walczącym:)

8. ChibiWeiWuxian

ChibiWeiWuxian Hrabia forum

Mając do dyspozycji tylko Plantacje i Las Tropikalny a z roślin karnegie to udało się wszystkie misje zrobić:D:D

9. memlak

memlak Mieszkaniec forum

Wczoraj zakończyłem event bez żadnych komplikacji:D na kolejny też nie przewiduje bo można go zrobić z oaz, super :D

10. zletrafileskotku

zletrafileskotku Książę forum

Witam k
    Witam Koleżankę po fachu ! :)))
    u mnie również koniec nastąpił ale dopiero dzisiaj rano :))

11. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

to ładować oazy za 1SP na full,dzięki temu będzie od razu 264 wypadalców do weekendowego eventa.

12. krasnoludek10

Myślałem, że będzie mi szkoda SP, ale w sumie te 100 sztuk to się odzyska z koła, sklepu z farmarkami itp. A ośmiornic mam od pieruna i ciut ciutxD:cry:xD Szkoda tylko, że już w młynie ukręciłem paszę na 45 zagród dla szopów i 125 zagród dla żółwixD:cry:xD

hiacynta i bogusiania lubią to.
  13. robcis

robcis Czeladnik forum

A jakie zagrody będziecie stawiali ??

hiacynta lubi to.
  14. krasnoludek10

Ja 45 dla szopów i 43 dla żółwi a potem podmieniam na 88 żółwiowych:) Oaza zapakowana po taniosze, więc szybko powinno być po sprawie (tfu, tfu przez lewe ramię);)

hiacynta, bogusiania oraz hapsak89 lubią to.
  15. dariodiablo

dariodiablo Mistrz forum

Mam ponad 20K SP , robię tylko oazę nie będę bawił się w zagrody i warsztaty....

16. malgos63

malgos63 Stały bywalec

Kiedy jest zniżka na oazy za 1SP?

hiacynta i krasnoludek10 lubią to.
  17. krasnoludek10

Już była. Teraz nie wiadomo czy dadzą.

hiacynta, bogusiania oraz malgos63 lubią to.
  18. -mala159-

była w poniedziałek 8)

19. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Mała zmiana w FAQ - Portmonetki nie będą wypadać z Magicznych drzew >>klik<<. "Gryzły się" z Pracowitymi pszczółkami;)

20. -mala159-

mnie to nie przeszkadza ja i tak oazami lecę ;)