Zakup placu budowy w dzielnicy rzemieślniczej w evencie Renzo

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika alexia66, 17 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. alexia66

alexia66 Czeladnik forum

Witam,kupiłam plac budowy w dzielnicy rzemieślniczej z eventu Renzo i nie wiem jak może odblokować.Z tych trzech zawodów do wyboru zostało mi do kupienia kwiaciarz i piekarz a jak wejde w któryś z nich to tylko jest opcja kupienia jako pakiet za pięniądze.Czy ktoś wie jak można odblokować któryś z tych zawodów po kupieniu pakietu w Renzo??

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Wyloguj się proszę, ponownie zaloguj do gry, przejdź do dzielnicy i kliknij na wybrany zawód. Powinnaś zostać przeniesiona do zadań w Spółdzielni w celu wybudowania budynku.

Napisz proszę czy się udało, czy też masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. alexia66

alexia66 Czeladnik forum

Tak ta opcja jest już dostępna a mam jeszcze takie pytanie.Czy moge wybrać ten zawód po zakończeniu Renzo skoro mam go już to odblokowane??Chciałabym się zastanowić który zawód lepiej mi się przyda

4. SMOD_Atena

Tak, wyboru zawodu możesz dokonać teraz jak również po zakończeniu mini-eventu z Renzo. Wykupiony plac budowy jest już dopisany do Twojego konta.

Czy jeszcze w czymś mogę pomóc ?

5. alexia66

alexia66 Czeladnik forum

To już wszystko.Dziękuje bardzo za pomoc :)

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę i skoro to już wszystko to miłego popołudnia życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.