Zakup nadchodzących czarnych obłoków

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika farma-wk, 25 października 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. farma-wk

farma-wk Czeladnik forum

Jak tylko pokazały się czarne obłoki na pnączu od razu je kupiłam za 200 Fl. Okazało się jednak,że zakup powinnam zrobić dopiero jutro. Pnącze zostało zaktualizowane, ale nie mam co włożyć . Czy wypełniacze dostanę jutro, czy muszę je kupić oddzielnie? Niestety na ponowny zakup nie mam już florenów.Proszę o odpowiedż.

2. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

farma-wk w poradniku widniej informacja:

Przy zakupie rzędu "Nadchodzą czarne obłoki" otrzymamy rząd pnącza o tej nazwie:

Można na nim ustawić itemy uzyskane ze sklepu Jacka i misji Świetlik: Taniec dyni, Okazały portret, Precyzyjna nauka (wszystkie są związane z ostatnią aktualizacją).
    Nie ma tam żadnej informacji, że przy zakupie otrzymasz rząd chmur+itemy.

Mogę jeszcze jakoś pomóc?

3. reginka101060

reginka101060 Okazjonalny autor

o maaatkooo... to rząd chmur bez itemów kosztuje 200Fl??? Też się nabrałam... :( (i po florenach...)

4. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

reginka101060, jest motywacja do udziału w najbliższych Pełniach Księżyca :)

5. reginka101060

reginka101060 Okazjonalny autor

hehe mysza, bardzo śmieszne :D

6. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

reginka101060 co w tym śmiesznego?

Poradnik wisi na forum od wczoraj i wszystko jest dokładnie w nim napisane.

Czy autorka tematu ma jeszcze jakieś pytanie?

7. farma-wk

farma-wk Czeladnik forum

Dziękuję za poradę ,ja też się nabrałam tak jak reginka, zobaczę co dostaniemy w Pełniach Księżyca. Jeśli chodzi o cenę to uważam,że samo pnącze było bardzo drogie. Gram od początku gry i coraz więcej mam wpadek, chyba pożegnam się z grą. W grudniu kończy się moje premium.

8. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

farma-wk ale jak mogłaś się nabrać, skoro jest podany poradnik w którym wszystko jest wyraźnie napisane.

Czy mogę jeszcze w czymś pomóc?

9. farma-wk

farma-wk Czeladnik forum

W galerii handlowej nie ma do kupienia elementów na wykupione pnącze, sprawdzałam poradnik jest tylko Halloweenowe szaleństwo, nie zgadzam sie ,że jest napisane wszystko.

10. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

farma-wk ale w poradniku jest informacja że
    Co tutaj jest niejasnego?

11. farma-wk

farma-wk Czeladnik forum

Ja jestem uparta,reklama i wyjaśnienia mnie nie zadowoliły. Nazwy okazały portret i precyzyjna nauka nic mi nie mówia. Już się domyślam ,że trzeba je będzie utworzyć z towaru otrzymanego w czasie pełni księżyca. Nigdzie nie spotkałam zdjęć tych itemów.

12. agula38

agula38 Chodząca legenda forum

Nie otrzymać ,tylko wysiać pełniowe roślinki i wykupić za nie itemy w sklepie Jacka :)

13. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

A jak klikniesz w napis aktualizacja w cytowanym przez mnie poście FAQ to zostaniesz przekierowana do odpowiedniego poradnika, który zawiera również grafiki itemów potrzebnych na to pnącze.

Mogę jeszcze w czymś pomóc?

14. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Pomimo dzisiejszej obecności na forum Autorka nie zadała kolejnego pytania, rozumiem więc, że wszystko jest już jasne i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.