Zakup na Renzo's

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika .robak23., 30 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .robak23.

.robak23. Czeladnik forum

Witam, mam pytanko. Miałam na Wesołym Miasteczku Renzo's 359 żetonów. Chciałam kupić Fajkę Wodną za 350 żetonów. A, oczywiście zakupu nie ma, tylko zżarło mi 150 żetonów. teraz mam żetonów 209. Przepraszam, ale mam pytanie: gdzie są moje żetony? I gdzie jest mój zakup? Poproszę bardzo albo o zwrot żetonów, albo o Fajkę Wodną. Patrzyłam wszędzie, może jest gdzieś na paskach, ale nigdzie nie ma. Pozdrawiam i czekam, mam nadzieję, że zostanę usatysfakcjonowana. Z góry dziękuję.

2. Może przez pomyłkę zakupiłeś PD na Bahamaramie ponieważ ta nagroda kosztuje 150 żetonów i jest zaraz pod Fajka wodną. Jeżeli jednak jesteś pewien że zakupiłeś Fajkę to napisz do Pomocy Technicznej link masz pod ramką gry :)

3. .robak23.

.robak23. Czeladnik forum

Napisałam do Pomocy Technicznej, dziękuję. Ale chciałam powiedzieć, że nie ma tam pod Fajką żadnych PD. proszę się przyjrzeć. ja się właśnie przyjrzałam i widzę, że w rzędzie poniżej jest Turbo nawóz Zosi, Super nawóz Zosi i Super nawóz. A Turbo nawóz jest nieco w bok pod Fajką, ale nie bezpośrednio pod nią. A PD w ogóle tam nie ma. Więc co ja mogłam kupić, jak nie Fajkę?

4. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Myślę, że tą sprawę wyjaśni Pomoc Techniczna. Na forum nie mamy możliwości sprawdzenia konta Gracza. Czy mogę jeszcze w czymś pomoc?

5. Sylwiunia

Sylwiunia Mieszkaniec forum

Jeżeli kupiłeś coś, to znika. Na 100 % kupiłaś PD na Bahamaramę.

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

.robak23.,przyjrzyj się proszę jeszcze raz.W Budzie z nagrodami Renzo znajdują się takie nagrody jak widac na poniższym obrazku :

Fajka wodna kosztuje 350 żetonów,a więc jej nie mogłaś kupić."Zżarło Ci 150 żetonów i zwróć proszę uwagę,że za 150 żetonów tuż poniżej Fajki wodnej znajduje się nagroda w postaci 10 tys TPD(punkty doświadczenia na wyspę) i taką nagrodę zapewne otrzymałaś.A skoro napisałaś do PT,to tam na pewno otrzymasz odpowiedź a tutaj temat zamykam.

Sylwiunia,dziękuję za pomoc.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.