Zakup Małego Koszyka Magia Oceanu

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Marterex7, 19 sierpnia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Marterex7

Marterex7 Forumowy żółtodziób

Mam pytanie przed 30 minutami zakupiłam mały koszyk Magia Ocena za 3,99 zł gdyż brakowało mi dosłownie 8 kart do zakończenia gry. Kwotę z konta mi pobrało natomiast pakietu nie otrzymałam do teraz . Równo o godzinie 14 dodało mi zakupiony koszyk co jest bez sensu gdyż nie zdążyłam już tego wykorzystać

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Marterex7 zakupione przedmioty dopisywane są do konta w momencie wpływu pieniędzy na konto Bigpoint a to w zależności od metody płatności i serwisu, który tę płatność przekazuje może mieć różny czas trwania.
    Jeśli masz jakieś uwagi co do dokonanego zakupu to możesz złożyć reklamację do Działu płatności za pomocą Formularza płatności.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Marterex7

Rozumiem natomiast w takim razie możliwość zakupu winna byc zablokowana minimum 30 minut przed koncem eventu to tylko takie moje spostrzeżenie

4. MOD_Cookie

MOD_Cookie Wszystkowiedząca wyrocznia

Taka możliwość raczej nie wchodzi w grę, ponieważ taka blokada dotyczyłaby także płatności błyskawicznych, dla których zakupione przedmioty dopisywane są do konta niemal natychmiast i czasami potrafią uratować Graczy kilka minut przed końcem eventu ;) Również kilka razy w ten sposób ratowałam się przy niedokończonym pnączu i nie wyobrażam sobie, aby taka możliwość została usunięta.

Czy mogę jeszcze w czymś pomóc?

5. Marterex7

Oczywiście w tym wypadku tak ale ja czekalam ponad 30 minut i nie zdazyłam się uratowac niestety dziekuje za odpowiedz

6. MOD_Cookie

MOD_Cookie Wszystkowiedząca wyrocznia

Tak jak już wspomniała SMOD_Atena- wszystko zależy od formy płatności oraz serwisu, który płatność przetwarza. Z moich osobistych doświadczeń najbezpieczniejszymi i najszybszymi formami płatności są PSC oraz Blik, ale wiadomo, wszystko zależy od okoliczności ;)

A skoro nie masz więcej pytań, to życzę miłego popołudnia i wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.