zakup koszyka

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika jaska37, 9 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jaska37

jaska37 Forumowy żółtodziób

Zakupiłam średni koszyk przez przelewy24, który nie został zapisany na moje konto.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W takiej sytuacji musisz napisać zgłoszenie do działu płatności przy użyciu Formularza płatności : >>>klik<<<.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. kapkel

kapkel Aktywny autor

Witam
    Ja z kolei wysłałam SMSa i też nie dostałam a pieniądze z konta mi pobrało. :mad:
    a co do formularza to też jest do niczego bo nie ma w nim możliwości wyboru
    koszyka eventowego tylko pakiet korzyści i waluta w grze. :mad:
    I nie dość że człowiek nie kończy eventu bo nie dostał koszyka to jeszcze pieniądze przepadają. :mad:

Ostatnie edytowanie: 9 lutego 2016
  4. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

W tym przypadku również musisz się zastosować do wskazówek SMOD_Ateny. Wszelkie problemy z płatnościami należy zgłaszać przy użycia formularza płatności, do którego link masz podany powyżej.

5. kapkel

kapkel Aktywny autor

No dobrze a co wpisać w miejsce przedmiot waluta gry czy przedmiot korzyści?
    Bo ani pod jednym ani pod drugim nie ma koszyka eventowego.

6. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Formularz kontaktowy nie jest przeznaczony tylko dla farmy a ogólnie dla wszystkich gier Bigpointu. Dla tego nie znajdziesz tam określeń odnoszących się bezpośrednio do naszej gry.

Z tych dwóch opcji jakie zostały podane to oczywiście jest że przedmiot korzyści pasuje tutaj najlepiej.

7. kapkel

kapkel Aktywny autor

A rodzaj: wierność, rabat czy podwajacz?
    To pole jest zaznaczone jako obowiązkowe.

8. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Zapraszam Cię do tematu: Formularz płatności

Znajdziesz tam instrukcje jak zgłosić problem z płatnością przez sms.

Osobiście bym zaznaczył wierność, ale nie mogę tutaj nic narzucać.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 9 lutego 2016
  9. kapkel

kapkel Aktywny autor

Formularz oraz instrukcję przeczytałam parę razy i nic a tego nie wynika.
    Trudno.:(
    czas wyciągnąc jakieś wnioski z tej nauki.

10. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Niestety mimo iż formularz jest trochę zawiły, to jest jedyna droga prowadzona reklamacji związanych z płatnościami.

11. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

kapkel zgodnie z zapisem tego poradnika wszelkie reklamacje zakupów dokonanych poprzez SMS zgłaszamy do firmy obsługującej ten rodzaj płatności.

UWAGA: Wszelkie uwagi, reklamacje dotyczące działania Serwisu oraz inne związane z usługą pytania, prosimy kierować na adres e-mail: reklamacje@mobiltek.pl z dopiskiem "Reklamacja Kody BIG”. Dodatkowe informacje o reklamacjach zostały zawarte na stronie operatora: http://www.mobiltek.pl/kontakt/reklamacje/

Czy mogę jeszcze w czymś pomóc ?

12. anulka26-88

anulka26-88 Okazjonalny autor

Ja równiez zglaszalam i ciagle odpisywali mi ze nie bylo czegos takiego. Ja mam dowod na to ze wyslalam. Czas chyba takie złodziejstwo zglosic gdzie trzeba. Ani kasy ani SN nie ma.

Jestem w podobnej sytuacji. Gracze sie staraja a oni nas [ciach]. Bo inaczej nazwac sie tego nie da

Post edytowałam, proponuje rozważniej dobierać słowa, tym razem upominam słownie.
    Posty na forum łączymy poprzez opcję edytuj.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->Forum krok po kroku
    Polecam w szczególności: Edycja postów oraz Łączenie postów
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

TL_Mouse

Ostatnio edytowane przez moderatora: 10 lutego 2016
  13. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

w sprawie zakupów moderator wskazał drogę postępowania, z pozycji forum jest to nie do sprawdzenia.

14. elkaxxx

elkaxxx Forumowy żółtodziób

witam graczy;szkoda ze musze dolaczyc do grona oszukanych bo rowniez wysylalam sms-y na SN ale nie dopisano za to kasa z tele zniknela rowniez nie pomoglo nic wyslanie formularza platnosci przeciez to fajna i wciagajaca gra i szkoda zeby zaczela schodzic na przyslowiowe psy

15. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

elkaxxx, skoro wysłałaś sms to droga przepływu płatności to:
    operator -> Mobiltek -> Bigpoint

Zatem błąd mógł pojawić się na każdym etapie. Proszę czekać na odpowiedź z Pomocy Technicznej Płatności.

16. anulka26-88

anulka26-88 Okazjonalny autor

prosza o wyslanie dowodu wiec wyslalam i dalej twierdza uparcie ze niby nie moge wysylac takich smsow. Jak nie moge skoro bardzo czesto wysylalam tego typu smsy i do tej pory bylo ok. A teraz zabieraja kase i probuja z nas durniow zrobic.

17. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

anulka26-88, z pozycji forum nie do sprawdzenia, kontakt w sprawie problemu wskazany, wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.