zakup florenow

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika litkajestem, 24 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. litkajestem

litkajestem Moguł forum

jezeli jestem poza krajem i chce doladowac konto florkami jak mam to zrobic?

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Witam, a jaka waluta Ci się wyświetla w płatnościach?

3. litkajestem

litkajestem Moguł forum

wyswietla sie pln niestety, jaka jest mozliwosc zaplacic w euro?
    czy na stronie pl, czy nl wyswietla sie pln :cry:
    chce doladowac paysafecard i nie mam mozliwosci, a bedac mieszkancem unii i bedac w kraju nalezacym do niej, wydaje mi sie ze powinnam moc to zrobic

Ostatnie edytowanie: 24 kwietnia 2015
  4. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Jeśli waluta wyświetla się w PLN, to w sumie dobrze. Zazwyczaj Gracze narzekają, że mają inna walutę niż PLN.
    Chyba, że przebywasz na stałe za granicą i chciałabyś zmienić walutę na Euro. Wtedy musisz się skontaktować z PT, zaznaczam jednak, że zmiana waluty nie jest wykonywana z automatu, trzeba spełnić kilka przesłanek i cały proces trwa jakiś czas i nie można co jakiś czas waluty zmieniać.

5. litkajestem

litkajestem Moguł forum

to wszystko o czym mowisz to ja wiem, ale teraz nie mam mozliwosci nabycia, a na stale tu nie bede, komu dobrze temu dobrze, mi niexD
    skoro to wszystko co masz do powiedzenia to dzieki i za to co wiedzialam, mozna zrobic zakluk, bo widze ze nic wiecej sie nie dowiem, tragiczne:cry:

6. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Nic więcej zrobić nie mogę.
    Zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.