zakup florenów

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kacperek50, 6 lutego 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kacperek50

kacperek50 Mieszkaniec forum

przed chwilą chciałem kupić floreny za SMS i nie mogłem,przyszedł komunikat błąd serwera,proszę o zgłoszenie tego problemu,bo jak widzę problem z zakupem wciąż istnieje

Merrick lubi to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

kacperek50 z naszej strony problemy z zakupami za sms zostały zgłoszone do Operatora już jakiś czas temu i to ogłoszenie nadal jest aktualne: Problem z płatnością SMS.
    Nie otrzymaliśmy żadnych nowych informacji w tej sprawie, jeśli tylko jakieś otrzymamy to znajdziesz je w dziale ogłoszeń. A póki co to proponuję skorzystanie z innych form płatności. Polecam szybką i bezproblemową:

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

Ostatnie edytowanie: 6 lutego 2019
    margaretazet lubi to.
  3. kacperek50

ale czy ta opcja dotyczy konta bankowego,bo jeśli tak to ja nie mam takiej możliwości

4. SMOD_Atena

kacperek50 niepotrzebne jest właśnie żadne konto w banku ani karta kredytowa. Sprawdzasz w grze czy masz dostępną taką opcję płatności, jeśli tak to kupujesz kupon Paysafecard, np. na stacji benzynowej lub w jakimś sklepie, podczas zakupów w grze wybierasz opcję płacę Paysafecard i wpisujesz kod z kuponu. Jest to naprawdę wygodna, szybka i bezproblemowa forma płatności.

Pozostałe informacje znajdziesz w poradniku, który podałam wyżej.

Czy jeszcze w czymś mogę Ci pomóc?

margaretazet lubi to.
  5. kacperek50

a jaka cena jest tych kart

6. SMOD_Atena

Cytat z wyżej podanego poradnika:

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

7. PitchforkOfDoom

PitchforkOfDoom Wielki mistrz forum

Ten sam problem z płatnością jest gdy się korzysta z PayPala albo Amazon Pay. Innych nie próbowałam

8. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

PitchforkOfDoom, tak jak sugerowała SMOD_Atena, spróbuj skorzystać z Paysafecard. Korzystam z tej formy płatności od lat i nigdy nie miałam z nią żadnych problemów.

Czy Autor tematu chce jeszcze o coś dopytać?

9. PitchforkOfDoom

PitchforkOfDoom Wielki mistrz forum

To było raczej zgłoszenie problemu, dla mnie inna forma płatności jak PayPal czy Amazon Pay nie jest akceptowalna, po prostu nie wydam pieniędzy tutaj

_Olenka47 lubi to.
  10. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

11. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Niestety, obawiam się, że tego problemu nie rozwiążemy na forum. Operator potrzebuje bardziej konkretnych informacji, więc proszę o kontakt z pomocą techniczną.

12. SMOD_Atena

Dalszych pytań nie ma, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.