zakup florenów

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kacperek50, 10 listopada 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kacperek50

kacperek50 Mieszkaniec forum

przy zakupie fl sms jest nowa karta lecz nie wyjaśniono jak tą kartę wypełnić jaki tam wpisywać numer tel komórkowego,zamiast ułatwić to utrudnili,chyba po to by gracze tracili kasę nie otrzymując fl,przedtem było wszystko jasne a teraz to łamigłówka,proszę o wyjaśnienie odnośnie tej karty

2. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

kacperek50 witaj,

u dołu karty z płatnością SMS jest opcja "pomoc".

pomoc_kanzaroo.PNG

zatem wynika z niej jasno że w ramce podajemy numer telefonu z którego dokonujemy płatności.

kanzaroo.PNG

Poradnik w dniu dzisiejszym zostanie zaktualizowany.

Czy mogę jeszcze jakoś pomóc?

3. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

ja już sprostuję wszelkie wątpliwości - pisaliśmy o tym TU.
    Zapytanie o poprawność działania i dostępność tej metody wystosowane zostało do centrali, do chwili obecnej nie otrzymaliśmy odpowiedzi, nadal czekamy.
    Jeśli metoda będzie miała funkcjonować w Polsce zostanie utworzony poradnik opisujący szczegóły.

Na chwile obecną proponuję korzystać z innych dostępnych w grze for płatności.

4. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Jak wpisać nr telefonu z polskiego numeru?Wpisuję różne kombinacje i zadnego kodu nie dostaję...Ani +48 ani 048 przed numerem nie jest dobrze...:mad: co to znowu za udziwnienia są? >:(

5. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

gosiagosia60, jak pisałam wyżej - metoda nie działa, dlatego skierowaliśmy zapytanie o jej dostępność i prawo bytu w naszym kraju.
    Korzystaj z innych dostępnych form płatności.
    Czy Autor wątku ma jeszcze jakieś pytanie?

6. gosiagosia60

Nie skorzystam z innej metody,bo jej nie mam :( Jakim cudem wtedy udało się już norbijasowi z tej metody skorzystać???Fajnie-następna zabawa)GT)dla mnie w tej grze spaprana ...

7. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Nie jest to wątek o G&T.
    Na cudach też się nie znam, nie wiem czy metoda w ogóle działała dla Graczy z walutą PLN. Z tego co wiem jest przeznaczona dla telefonów z T-mobile i pokrewnych.
    Metody są różne: przelew, paysafecard (do zakupu w wielu sklepów z doładowaniem kart telefonicznych), itp. Nie mamy wpływu na ilość dostępnych metod na danym koncie.

-norbijas- lubi to.
  8. gosiagosia60

Mam nr w T-mobile...

9. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

gosiagosia60, jak napisano powyżej, metoda nie działa właściwie wg naszych informacji.
    kacperek50, gra chyba nie ma nic do polityki międzynarodowej, post usuwam.
    Skoro nie zadałeś kolejnego pytania, wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.