zakup florenów

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zielonygroszek83, 19 maja 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zielonygroszek83

zielonygroszek83 Baron forum

Hej, dlaczego nie mam możliwości zakupić 45 florenów za 7zł z hakiem płatne smsem? Nie pojawia mi się taka opcja zakupu :/ u sąsiada taka opcja płatności występuje, ogólnie w zakupie waluty gry ma 10 opcji a ja tylko 9 :/ ktoś coś wie?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeśli nie masz takiej opcji to pozostaje korzystanie z innych form płatności, nie mamy wpływu na udostępniane Graczom oferty i formy płatności. Tutaj znajdziesz Rodzaje płatności.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. zielonygroszek83

zielonygroszek83 Baron forum

No kurcze ale nie za bardzo rozumiem, inni maja taką możliwość a inni nie, no to chyba nie tak powinno wyglądać... jedna gra no to i jedne opcje zakupu dla użytkowników, no kurde bezsensu :/

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Tak jak wyżej napisałam to Producent gry podejmuje decyzje i udostępnia Graczom różne rodzaje płatności, i nic z tym nie zrobimy.

A skoro dalszych pytań nie masz to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.