zakup florenów

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika renatka-julka69, 12 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. renatka-julka69

renatka-julka69 Czeladnik forum

Czy ktoś mi powie jak można teraz zakupić floreny ? zawsze kupowalam albo przes smsa albo telefon a terax nie ma takich opcji i nie wiem co zrobić . pomocy .

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Zapraszam do zapoznania się z poradnikiem na temat metod płatności: >>>Rodzaje płatności.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. WesołyJaś

WesołyJaś Czeladnik forum

Dlaczego nie ma w banku opcji zakupu florenów przez sms ? Czy to jakiś błąd?

4. SMOD_Atena

WesołyJaś, renatka-julka69 rzeczywiście obecnie w grze nie ma tej formy płatności. Spróbujemy dowiedzieć się czegoś w tej sprawie. Bardzo proszę o cierpliwość i zapoznanie się z innymi sposobami płatności, które podałam w poprzednim poście.

5. SMOD_Atena

Brak płatności telefonicznych oraz sms został zgłoszony, czekamy na informacje w tej sprawie i bardzo prosimy o cierpliwość.

6. renatka-julka69

renatka-julka69 Czeladnik forum

Ciekawe jak długo to potrwa . Nie chce mi się po kolei wszystkiego zbierać ręcznie :/ próbowałam przez kartę kredytową i też nie poszło . Naprawcie to .

7. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

płatność drogą SMS oraz telefoniczną zostały przywrócone do gry.
    ScreenHunter_627 Jul. 12 17.09.jpg
    Mogę jeszcze jakoś pomóc autorowi wątku?

8. SMOD_Atena

Dalszych pytań brak więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.