zakup florenów

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ewelajna82, 14 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ewelajna82

ewelajna82 Okazjonalny autor

Kupiłam 50 florenów za 8,00 zł. Zapłaciłam zwykłym przelewem. Czy może ktoś wie ile trzeba czekać aż je otrzymam?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Tak jak jest to napisane w poradniku : >>>KLIK<<<

UWAGA! Ta metoda płatności wymaga czasu (około 3-5 dni roboczych), po otrzymaniu płatności Floreny zostaną dopisane do konta!

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. ewelajna82

ewelajna82 Okazjonalny autor

czyli mogę się nie załapać na zakup zagród za 15 fl

to jaką metodę najlepiej wybrać żeby je dostać od razu? Po udzieleniu odpowiedzi można zamknąć. Z góry bardzo dziękuję

Twoje posty połączyłam.Jeśli chcesz coś dopisać,to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy pierwszym swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 14 maja 2015
  4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

No niestety możesz się nie załapać,bo jeśli będzie to maksymalny czas czyli 5 dni roboczych,to na koncie BP pieniądze zostaną zaksięgowane dopiero w środę,a najwcześniej w poniedziałek jeśli będzie to minimalny czas dostarczania zwykłego przelewu.
    Do najszybszych form płatności należą :

Ja polecam Paysafecard,jest szybka,wygodna i nie musisz mieć konta bankowego . Klikając w nazwę wybranej płatności,przejdziesz do poradnika a w nim znajdziesz wszystkie informacje na jej temat.
    I skoro można to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.