zakup florenów

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kata7419, 11 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kata7419

kata7419 Forumowy żółtodziób

Kupiłam floreny poprzez przelewy 24 i już minęło ok 30 minut a one nie pojawiły się u mnie na koncie :( co robić ???????

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Proszę spróbować zalogować się do gry ponownie.

3. Mefka99

Mefka99 Młodszy ekspert

Miałam podobnie, ale floreny kupiłam wczoraj po południu. Dopiero rano miałam je na koncie. Najwyraźniej są problemy nie tylko z PayPalem.

4. -klaudia88-1988

-klaudia88-1988 Zaawansowany

Podepnę się pod temat. Ja zakupiłam floreny przez paysafecard (kupon za 20zł),wybrałam pakiet z FL za 18zł i wyświetlała mi się informacja,że nie mam wystarczających środków na koncie,aby dokonać zakupu. Próbowałam kilka razy i w końcu zamknęłam okno płatności i po jakimś czasie floreny dopisało.

5. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Witam, jeśli chodzi o problemy z płatnościami, proszę skontaktować się z działem płatności poprzez Formularz płatności. Na forum w takich sprawach nie jesteśmy w stanie pomóc.
    Pojawiło się również się Ogłoszenie o problemach z płatnościami PayPal: KLIK.

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Odpowiedź na pytanie Autorki tematu oraz innego Gracza została udzielona,Autorka kolejnego pytania/problemu nie zglosiła,więc domyślam się że waluta gry została dopisana i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.