Zakup florenów

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika fajrant70, 14 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. fajrant70

fajrant70 Czeladnik forum

Chciałem zakupic floreny płacac za pomocą PayPal i niestety niemogę tego zrobić pisałem do PT ale od trzech godzin czekam na odp i nic dodam że syn wcześniej kupił sobie florki płacąc moim PayPalem i bylo wszystko ok a ja ich kupić niemoge żeby nie było syn ma pozwolenie na korzystanie z mojego konta PayPal bo w rodzinie jest tylko jedno takie konto.

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Jeśli napisałeś/aś do PT, to proszę cierpliwie poczekać na odpowiedź :) PT zawsze odpowiada na każde zgłoszenie. Proszę również sprawdzić folder SPAM, może tam wylądowała wiadomość z PT.

3. fajrant70

jak narazie odpowiedzi brak a Spam jest pusty a czas cały czas ucieka odpowiedz po kilkunastu godzinach jest mało pomocna i nieprzydatna do niczego bo pozniej juz nie zakupie florenow

mineło 8 godzin eventu a ja w dalszym ciagu nie otrzymałem odpowiedzi od PT jak brac udział w eventach i je kończyc czy zdobyć jakies zagrody skoro nie można uzyskac pomocy widac BP nie zależy na graczach i ich pieniądzach

Ostatnie edytowanie: 14 marca 2015
  4. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Witam ponownie :) Mam pytanie. Czy po wysłaniu zgłoszenia do PT, otrzymałeś na Swoją skrzynkę mailową wiadomość systemową z PT, potwierdzającą przyjęcie/zarejestrowanie Twojego zgłoszenia?

5. kar5373

kar5373 Młodszy ekspert

Czy zakup florenów sms-em zwiększa 100 % pd?

6. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Tak, ale tylko podczas trwania mini eventu: Mega dzień PD. TUTAJ poradnik.
    Na przyszłość jednak proszę zakładać oddzielny, własny wątek z zapytaniem. Podpinanie się pod czyjś temat z innym problemem, wprowadza niepotrzebny bałagan.

7. fajrant70

Odp dla Mod SALSA tak po wysłaniu zgłoszenia do PT otrzymałem potwierdzenie dokładna godzina otrzymania zgłoszenia to 14/03/2015 godz 9.47. I dodam że na tym sie zakończyla korespondencja na chwilę obecna nie otrzymałem odpowiedzi w spamie też nic nie było i niema.

8. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Kolejne pytanko, a czy pisałeś do Pomocy Technicznej "ogólnej" czy poprzez Formularz płatności?

9. fajrant70

pisalem z poziomu gry musialem wypelnic formularz podajac odpowiednie opcje tzn czego dotyczy blad o ktorej godz itd zaznaczylem ze dotyczy platnosci i przez co podalem godzine i wszystkie inne info

10. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Rozumiem, w takim razie proszę napisać jeszcze raz do PT koniecznie z konta mailowego przypisanego do gry. Na forum niestety nie jestem w stanie pomóc więcej :(

Ostatnio edytowane przez moderatora: 14 marca 2015
  11. fajrant70

wiem zże wy moderatorzy nic więcej zrobic nie mozecie a najchętniej to napisałbym do kogos kto ma władze nad PT moze w koncu zrobili by z nimi porzadek bo wychodzi na to ze od dwoch lat nic sie nie zmienilo wlasnie przez takie traktowanie graczy porzucilem ta gre na dwa lata teraz wrocilem i dalej tak samo jedynie chyba tylko ekipa moderatorow dwoi sie i troi zeby pomoc innym graczom reszta ma wszystko w bardzo glębokim powazaniu (delikatnie mowiac) i dziekuje za chec pomocy i dobrej nocy zycze

12. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Nie jestem w ekipie PT, ale zapewniam Cię, że osoby, które opracowują tam zgłoszenia, starają się pomagać Graczom jak tylko potrafią najlepiej, są jak najbardziej kompetentne i żadne zgłoszenie nie pozostaje bez odpowiedzi. Tak jak pisałam wcześniej, napisz raz jeszcze zgłoszenie do PT dokładnie opisując problem i korzystając z konta mailowego, który jest przypisany do konta w grze.
    Pozdrawiam i życzę powodzenia :) Zamykam, gdyż moje możliwości pomocy wyczerpały się.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.