zakup florenów

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika szeszele, 29 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. szeszele

szeszele Naśladowca mistrzów

Witam
    czy ktos mi pomoże jak mam dokonac płatności , skoro wyskakuje mi taka informacja??
    i gdzie mam to zrobić
    Dla tej formy płatności otworzy się oddzielne okienko popup.
    Jeśli okienko popup nie otworzy się, zdezaktywuj, proszę, blokadę popup w Twojej przeglądarce!
    okienko nie otwiera się

Jerzy2006 lubi to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj :)
    Wygląda na to,że masz włączone w przeglądarce jakieś rozszerzenie blokujące wyskakujące okienka z reklamami,być może Adblock czy coś podobnego i musisz w opcjach go wyłączyć.

3. szeszele

mam wyłączony adblok żebym reklam nie miała i co mam konkretnie wyłączyć jeszcze , bo jest tego a nie znam się na tym

Jerzy2006 lubi to.
  4. SMOD_Atena

Nie wiem z jakiej przeglądarki korzystasz i jak masz ustawione jej opcje,ale chyba każda ma w opcjach ustawianie blokowania reklam i trzeba tę blokadę wyłączyć na czas zakupu.Skorzystaj proszę z opcji " Pomoc" w swojej przeglądarce .

5. BA_Chris

BA_Chris Guest

Czy udało się już uporać z własną przeglądarką? :)

6. szeszele

mod nie udało mi się , nie mam pojęcia zielonego jak to zrobić , przeglądarkę mam fierfoksa
    co to znaczy że okienko jeśli sie nie otworzy ,,popup,,bo nic takiego nie otwiera się
    a nie raz kupowałam floreny i było ok

Jerzy2006 lubi to.
  7. BA_Chris

BA_Chris Guest

Na pewno w ustawieniach swojej przeglądarki musiałabyś pogrzebać, w każdym bądź razie problem tkwi w Twojej przeglądarce i Twoim sprzęcie, nie w grze. :) Z jakiej opcji płatności chcesz tutaj skorzystać? :)

8. szeszele

Ja nie twierdzę że w grze tkwi problem , tylko chcę sie dopytać jak co robi sie bo nie mam pojęcia gzdie grzebac się a z płatności korzystałam z dotpay

Jerzy2006 lubi to.
  9. BA_Chris

BA_Chris Guest

A próbowałaś może skorzystać z innej przeglądarki? Sprawdzałaś też Adblocka? :)

10. szeszele

Mod , właśnie skorzystałam z chrome , i już kupiłam ale dziwna sprawa że nic nie robiąc i nie dało rady z fierfoksa zakupić , prucz gry nie mam nic w laptopie
    ostatnio po promocji kupowałam i nie było problemów
    co może być przyczyną ???

Jerzy2006 lubi to.
  11. SMOD_Atena

Być może w przeglądarce Firefox masz zaznaczoną opcję blokowania wyskakujących okienek,tak jak na poniższym obrazku:

A żeby skorzystać z formy płatności,która wymaga okienka "pop up" musiałabyś na czas zakupu tę blokadę wyłączyć klikając w górnym pasku przeglądarki :Narzędzia/Opcje/Treść i odznaczyć opcję blokowania wyskakujących okienek,po zakupie wrócić do poprzedniego ustawienia aby uniknąć niechcianych reklam.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

12. szeszele

Miła Mod -ewuniu czyli tak mam być zaznaczony ptaszek jak na obrazku?? i nie będzie mi blokowało ??
    bo ja najlepiej najchętniej korzystam z fierfoksa

Jerzy2006 lubi to.
  13. Na czas zakupu musisz tą blokadę wyłączyć i po zakupie włączyć ją ponownie :)

14. BA_Chris

BA_Chris Guest

Czy masz jeszcze jakieś pytania? Cieszę się bardzo, że udało Ci się zakupić walutę w grze. :)

15. SMOD_Atena

Na obrazku jest zaznaczone "ptaszkiem" blokowanie reklam,czyli wyskakujące okienka pop-up są blokowane,jak tego "ptaszka" odznaczysz,czyli będzie puste to małe okienko,wtedy blokada zdjęta dla reklam i okienek pop-up droga wolna;)

Czy masz jeszcze jakieś pytania?

16. BA_Chris

BA_Chris Guest

Pytań dalszych nie ma, więc kłódeczkę zakładam. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.