Zakup FL

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Majeczka13, 7 lipca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Majeczka13

Majeczka13 Chodząca legenda forum

Chciałam zakupić FL przez sms, ale po kliknięciu w kwotę FL otwiera mi się zakładka z adresem strony mediator.kanzaloo.com
    Mam tam podać nr mojego telefonu, zażądać kodu TAN. O co chodzi ? W poradniku dot. płatności nie znalazłam nic na ten temat. Poradnik informuje o tym co zawsze robiłam wysyłając sms ze swojego telefonu. Pomóżcie proszę bo nic nie rozumiem.

2. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Zgadza się. Teraz jest taka forma płatności przez sms. Postępuj dokładnie według wskazówek krok po kroku. Po wpisaniu i wysłaniu swojego numeru telefonu otrzymasz kod sms-em i po wpisaniu go do formularza otrzymasz walutę gry.
    Daj, proszę znać, czy wszystko poszło dobrze.

Majeczka13 lubi to.
  3. Majeczka13

Dziękuję za informację. Szkoda, że w poradniku nie znalazłam tej nowości. Teraz jestem spokojna. Zaraz spróbuję i dam odpowiedź.
    Jeszcze jedna prośba - jak prawidłowo wpisać nr telefonu ? Wpisuję swój nr i mam komunikat, że jest nieprawidłowy.

Ostatnie edytowanie: 7 lipca 2018
  4. MOD_Zła

Proszę bardzo i czekam na efekty :)

Majeczka13 lubi to.
  5. Majeczka13

Jeszcze jedna prośba - jak prawidłowo wpisać nr telefonu ? Wpisuję swój nr i mam komunikat, że jest nieprawidłowy.

6. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

wpisz bez nr.kierunkowego

Majeczka13 lubi to.
  7. MOD_Zła

Bez zera i numeru kierunkowego, czyli 9 cyfr, np: 111222333

Majeczka13 lubi to.
  8. Majeczka13

Dziękuję, powiodło się :D.

9. MOD_Zła

-norbijas- - dziękuję za pomoc.

Skoro zakupy się udały, temat zamykam i życzę miłego wieczoru :)

Majeczka13 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.