zakup drugiego rzemiosła

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika smutas102, 27 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. smutas102

smutas102 Czeladnik forum

Jestem farmerem od 2 miesięcy. Mam fabrykę dżemów, chciałem kupić sobie dostęp do piekarni ale przez SMS. Nie znalazłem takiej opcji. czy jest taka możliwość? Inny sposób płatności mnie nie interesuje.

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

smutas102, zapraszam do poradnika: Dzielnica rzemieślnicza, jak w nim czytamy:
    Czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

3. smutas102

Ale nie widzę opcji zakupu przez SMS. Stąd moje pytanie - czy ja jestem fujara :wuerg: i nie mogę znaleźć takiej opcji czy jej po prostu nie ma ?

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

smutas102, a po kliknięciu w okienko z pytaniem o wykupienie pakietu:

i zaakceptowaniu, zostajesz przeniesiony do działu płatności, i masz taki widok:
    [​IMG] ??
    Czy jakoś inaczej to wygląda?

5. smutas102

Nie umiem wkleić screena więc Ci nie zademonstruję ale u mnie przekierowuje mnie od razu do płatności i mam do wyboru wiele rodzajów płatności: karta kredytowa, paypal, dotpay przelew itd itp - ale przez SMS brak. Więc chyba nie będę miał piekarni... :cry:

Ostatnie edytowanie: 27 grudnia 2015
  6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

smutas102, próbowałeś wejść do gry z innej przeglądarki? Może czyszczenie ciasteczek, ciasteczek flashowych oraz pamięci podręcznej coś pomoże? - warto spróbować, ja ze swojej strony spróbuję dopytać o to. :)
    Jeżeli po zmianie przeglądarki lub czyszczeniu ciasteczek coś się zmieni, bardzo proszę, daj znać. :)

7. smutas102

Ok. Czyściłem, zmieniłem przeglądarkę ale myślę, że BP po prostu nie umożliwiło zakupu dodatkowego zawodu przez SMS. A przelewu z konta nie będę robił, No i numeru karty też nie będę tu podawał, Dzięki Wadero za zainteresowanie i miłego "po świętach" życzę. Myślę, że temat można zamknąć. A gdyby co - to nawet przez sówkę proszę o sygnał. Pozdrawiam.

8. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

Prawdopodobnie od razu Cię przenosi do płatności a nie do wyboru rodzaju płatności. Musisz kliknąć na napis powrót do sklepu

Nie jestem wstanie wyjaśnić tego na przykładzie rzemiosła, gdyż mam wszystkie wykupione. Temu pokażę Ci to na screenie z zakupem florenów, jednak zasada i umiejscowienie przycisku będą takie sama. Napis umiejscowiłem w czerwonej ramce:

[​IMG] +

Jak klikniesz na to, to wrócisz do sklepu i powinno wszystko wyglądać tak jak SMOD_Wadera zaprezentowała na screenie.
    Napisz proszę czy to pomogło

SMOD_Wadera* lubi to.
  9. smutas102

Tak zrobiłem i ...... wróciłem do sklepu i ....... BĘDĘ MIAŁ PIEKARNIĘ! dziękuję Wam! Jest opcja SMSowa! xD

10. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Rozumiem, że wszystko działa i możliwość zakupu przez sms została zlokalizowana ? Rozumiem też twoją radość jednak proszę o nie pisanie samymi dużymi literami gdyż oznacza on krzyk.

Czy mogę Ci jeszcze w czymś pomóc ?

11. smutas102

nie będę więcej pisał dużymi literami . nigdy, nigdy, nigdy ;).... wiem, że duże litery oznaczają krzyk ale... to miał być krzyk :D!!! dziękuję za pomoc i pozdrawiam :inlove: :D i pytań, póki co więcej nie mam...

12. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Ciesze się że mogłem pomóc.

Dalszych pytań brak, związku z tym temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.