Zakup dowolnej ilości florenów w banku

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Indiana2005, 7 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Indiana2005

Indiana2005 Okazjonalny autor

Hej, wracam do tematu ponieważ mam nowe spostrzeżenie i pytanie.
    Kupując pakiet mam zaznaczoną domyślnie opcję płatności pierwszą od góry czyli Visa z prawidłowymi danymi, ale gdy próbuję zapłacić także mam błąd (jak w przypadku próby zakupu florenów dowolnej ilości). Dopiero gdy zaznaczę formę płatności karta kredytowa - z tymi samymi danymi mogę dokonać płatności i zakupu. Gdzie i czy w ogóle mogę zmienić domyślną formę płatności z Visa na kartę kredytową bo zdaje się tu jest problem? Próbowałam na innych przeglądarkach, czyściłam ciacha i pamięć podręczną i nic to nie pomogło? Pomocy

Heloł :D Temat można zamknąć, a dla ciekawych - pomogło
    wyczyszczenie danych karty płatniczej w banku przez kliknięcie na "status i wypowiedzenie". Potem przelogowanie się i już wszystko OK, jupi !!!

Posty połączyłam.
    BA_Czerwona

Ostatnio edytowane przez moderatora: 7 września 2014
  2. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Wątek więc zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.