Zakup dowolnej ilości florenów w banku

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Indiana2005, 6 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Indiana2005

Indiana2005 Okazjonalny autor

Po wejściu na bank pojawia się możliwość zakupu florenów - jest opcja kup teraz i teoretycznie można suwakiem zaznaczyć ile potrzebujemy florków (a to fajne).
    Tyle że próbuję już któryś z kolei raz i wciąż pojawia się komunikat o błędzie? Czy innym też to nie działa i czy kiedykolwiek działać będzie? Czy będzie jak z kinem - stoi aby stało?

2. BA_Musa

BA_Musa Guest

W którym momencie pojawia Ci się komunikat?
    Poza tym na dole pod suwakiem można ręcznie wpisać ile florenów potrzebujemy.

3. Indiana2005

zaznaczę jaką chcę ilość, klikam kup teraz i ups,....po chwili : "pojawił się błąd" :(

4. BA_Musa

BA_Musa Guest

A na jakiejś konkretnej przeglądarce się tak dzieje? Czy na wszystkich? I czy po wpisaniu ilości florenów ręcznie też taki komunikat się pojawia?

5. Indiana2005

Mam Mozillę, ręcznie nie próbowałam. spróbuję zaraz kupić 1 florenik

6. BA_Musa

BA_Musa Guest

No to proszę napisz mi czy przy wpisywaniu ręcznie nadal pojawia się komunikat.

7. janekkostuchna

janekkostuchna Chodząca legenda forum

i dodatkowe pytanie, czy istnieje tylko możliwość płatności przez kartę kredytową a paysafecard nie mogę zapłacić?

8. BA_Musa

BA_Musa Guest

Jeżeli nie ma w opcjach płatności paysafecard to niestety nie będzie można. Można korzystać tylko z istniejących.

9. janekkostuchna

no niestety w opcjach płatności nie ma, dziękuję za odpowiedź.

10. yvonnege_

yvonnege_ Baron forum

Przy zakupie bez suwaka, chyba wszędzie jest opcja zakupu poprzez paysafecard.

11. janekkostuchna

bez suwaka taka możliwość istnieje, problem polega na tym że na paysafecard po zakupie pakietów florenów zostaje parę złotych, których nie można wykorzystać już na zakup florenów w dowolnej ilości np. za 2 czy 5 zł.

12. Indiana2005

Sorki że tak długo, 9 florenów to minimum. Spróbowałam ręcznie i znów to samo: "Wystąpił błąd"?

Ja mam domyślnie kartę visa, przy zakupie pakietu np. 150 florków wszystko jest ok...

13. BA_Musa

BA_Musa Guest

A wyczyść ciasteczka i pamięć podręczną przeglądarki.

14. Indiana2005

wszystko zrobione, zmieniłam 9 na 10 florenów i mam taki sam komunikat. Może ktoś powiedzieć jak jest u niego, czy działa czy ma to samo?

15. yvonnege_

yvonnege_ Baron forum

Ale paysafecard możesz wykorzystać w późniejszym czasie łącząc kilka paysafecard na których zostaną jakieś drobne sumy. Poza tym, przy zakupie suwakiem Floreny są droższe.

16. BA_Musa

BA_Musa Guest

Sprawdziłam u siebie i zarówno jak wybieram suwakiem czy ręcznie wybieram ilość florenów to kieruje mnie do banku i mogę kupić.

17. Indiana2005

A niech to, czyli u mnie cusik nie jeździ >:(
    Pomoc techniczna pomoże?

18. BA_Musa

BA_Musa Guest

Najpierw sprawdź może na innych przeglądarkach. Ja sprawdzałam na chromie i wszystko jest ok.

19. Indiana2005

Ok, to poszukam jeszcze przyczyny sama a jak nie dam rady zwrócę się do pomocy technicznej.
    Dzięki, można temat zamknąć

20. BA_Musa

BA_Musa Guest

Skoro można to zamykam:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.