zakup=brak florenów

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Selena7676, 28 kwietnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

ID transakcji jak i wszystkie inne dane dotyczące potwierdzenia płatności sms znajdziecie na poczcie

2. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

tylko ze zadne potwierdzenie nie doszlo,,,mobiltek kase wziol...a bp nie dopisalo zakupu wiec skad wziasc id...
    juz nie raz tak kupowalem;)

3. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

agniecha$ - dziękuję za pomoc. Zapomniałam o potwierdzeniu mailowym zakupu.

-norbijas- - jeżeli nie dostałeś potwierdzenia zakupu na maila, to rzeczywiście zostaje Ci reklamacja na stronie Mobiltek.

Selena7676 - jeżeli otrzymałaś na maila potwierdzenie zakupu, to w tym mailu masz podany numer transakcji.
    Twoje posty ponownie połączyłam. Proszę zapoznać się z poradnikiem --->Edycja posta oraz Łączenie postów
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

Jeśli chodzi o podanie godziny - w formularzu użyto zegara dwunastogodzinnego. Należy zamiast godziny 13 wpisać 1.

4. Selena7676

Selena7676 Czeladnik forum

ja też nie miałam z tym wcześniej problemu tylko teraz, wczoraj ok 22,00 kupowałam ,a sms potwierdzający przyszedł dzisiaj o 10,30

5. MOD_Zła

Sprawdź, proszę skrzynkę mailową. Tak również powinno być potwierdzenie z podanym numerem transakcji.

6. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Składając zamówienie
    otrzymujesz potwierdzenie na poczcie a także na telefon że takie zamówienie złożyłeś

czy dostałeś taką informację ?
    może screen takiej wiadomości będzie dowodem

7. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

potwierdzenie przychodzi tylko wtedy gdy mobiltek przeslal wszystko do bp...a tego nie bylo

8. MOD_Zła

Tak, jak napisałam wcześniej. Pozostaje Ci reklamacja w Mobiltek na adres reklamacje@mobiltek.pl

9. Selena7676

Na e-mailu nie mam potwierdzenia z Mobilteka,mam tylko sms i kody od nich,które wpisałam jako pin transakcji

10. MOD_Zła

Ma maila dostajesz potwierdzenie od Big Point. Nadawcą jest Farmerama. Potwierdzenie to przychodzi w momencie, kiedy płatność wpłynęła na konto firmy Bog Point.
    Sprawdź,czy masz taką wiadomość w skrzynce mailowej. Sprawdź również folder "spam", ponieważ tam czasem trafiją wiadomości od firmy.

11. Selena7676

Nie mam żadnego potwierdzenia ani z BP,ani z Mobilteka

12. MOD_Zła

Selena7676 - ponieważ ten dział nie służy do dyskusji tylko do zadawania pytań i rozwiązywania problemów, Twój post usunęłam.
    Jeśli chodzi o samo poruszanie się po forum, to polecam Poradnik: Forum krok po kroku.
    I zaglądaj częściej, to z każdym dniem forum będzie dla Ciebie czytelniejsze i łatwiejsze w obsłudze.

W tym wypadku również pozostaje Ci czekanie na rozpatrzenie reklamacji prze Mobiltek.

Czy mogę Ci jeszcze jakoś pomóc?

13. Selena7676

Dziękuję bardzo,na tym zakończymy post.

14. MOD_Zła

Proszę bardzo.
    Zgodnie z życzeniem zamykam temat.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.